Kijktip: de Tweewieler Cafés van 2023

Kijktip: de Tweewieler Cafés van 2023

In 2023 namen we weer enkele afleveringen van het Tweewieler Café op. Zo waren we te gast bij Velodroom, de Tweewielerwinkel van het Jaar 2022, en maakten we een uitzending tijdens de finalebijeenkomst van de Tweewieler Awards. Bekijk de afleveringen hieronder terug.

Tweewieler Café juli 2023, Velodroom in Roden

Tijdens dit Tweewieler Café schuiven allereerst Velodroom-ondernemer Alex Kapma en Erik Meems aan. Meems is eigenaar van Auto Century, het bedrijf dat net voor de verkiezing Velodroom overnam. Samen werpen ze een blik op de toekomst van mobiliteit en de synergie tussen autobedrijf en fietsenwinkel. Paul Wagenaar, adviseur werkgeverschap bij OOMT, duikt in het belang van strategisch personeelsbeleid. Marin Roos van Unigarant/ANWB vertelt over het branche-initiatief dat zijn bedrijf startte om fietsdiefstal een halt toe te roepen. En Johan Huygens van Scott Nederland en België gaat tenslotte in op de groei van zijn bedrijf.


Tweewieler Café december 2023, Afas in Leusden

Dit Tweewieler Café is niet opgenomen bij een fietsenwinkel, maar tijdens de finale van de Tweewieler Awards bij AFAS in Leusden. Aan tafel bij presentatrice Sandy Nijhuis schuiven twee gasten aan: allereerst Erik Wierstra van Hercules. Hij wijdt uit over de e-bike die ze ontwikkelden voor zware personen en de nieuwe fatbike van de Duitse fabrikant. Daarnaast is Rob Compas van KMC te gast. Hij vertelt over de kettingen en tandwielen voor het zwaardere gebruik die de fabrikant levert aan OEM en aftermarket waarmee tot 10.000 kilometer kan worden gereden.

Meer Tweewieler Cafés bekijken? Bekijk alle afleveringen.