Heb jij jouw koers helder? | BLOG Harrie Hoitink

Heb jij jouw koers helder? | BLOG Harrie Hoitink

Het zijn - op zijn zachtst gezegd - bijzondere tijden in onze branche. Juist dan is het zaak dat je helder krijgt waar de kansen voor je bedrijf liggen, welk pad je moet volgen. Doe je voordeel met de kennis- en inspriratie-sessies die tijdens de finale van de Tweewieler Awards worden gehouden en waarvoor je van harte wordt uitgenodigd.

"Maandagmiddag 6 november aanstaande heet het team van Tweewieler ondernemers met een fietsenwinkel van harte welkom bij de finale van de Tweewieler Awards bij AFAS in Leusden. Die middag maken we de 26e Tweewielerwinkel van het Jaar bekend – de opvolger van Velodroom van Alex Kapma – en reiken we de Tweewieler Awards uit voor Beste Werkgever, Klantvriendelijkste Winkel en Innovatiefste Ondernemer. Daarnaast betreden verschillende sprekers de bühne met inleidingen, kennissessies, interviews en verhalen die ondernemers raken.

Klik hier om je direct aan te melden

Koers bepalen en vasthouden

Waarom je hierbij zou moeten zijn? Ik kan je een belangrijke reden geven. Het zijn onstuimige tijden in de tweewielerbranche. Niet elke ondernemer zit er op dit moment even lekker bij. Tegelijk hoor je dat de fiets een gouden toekomst wacht. Heb jij al helder welke koers je met je bedrijf richting de toekomst wilt varen? En heb jij het sturende vermogen, de bemanning en de benodigde skills om die koers vast te houden? Bij de Tweewieler Awards en het omlijstende programma dat we fietsondernemers op 6 november voorschotelen, staan die vragen centraal.

Inspirerende voorbeelden

De fietsondernemers die het middelpunt van de Tweewieler Awards vormen, zijn allen meer dan voortvarend met hun toekomst bezig. Ze stomen hun winkel klaar voor wat komen gaat, trekken met succes personeel aan en houden dat ook vast, hebben van klantvriendelijk werken klantgericht werken gemaakt, innoveren hun dienstverlening om voor de troepen uit te blijven lopen. Hun bedrijven en verhalen inspireren en zetten je aan het denken.

Absoluut inspirerend zijn ook de sprekers die tijdens de finale van de Tweewieler Awards acte de preseance geven. Hun expertise over klantenbinding, succes oogsten, merkenbouw, winkelbeleving en personeelsmanagement prikkelen, dagen uit en helpen je scherp aan de wind te zeilen.

We begroeten je graag op de finalebijeenkomst van de Tweewieler Awards op maandagmiddag 6 november aanstaande in Leusden. Als tweewielerwinkel heb je met twee personen gratis toegang tot het evenement. Meld je vooraf wel even aan op www.tweewielerawards.nl

Graag tot de 6e november!"

Harrie Hoitink is hoofdredacteur van Tweewieler.
Harrie Hoitink is hoofdredacteur van Tweewieler.
Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler