Inspiratie opdoen voor je werkplaats: nieuw Online Magazine

Inspiratie opdoen voor je werkplaats: nieuw Online Magazine

Tweewieler brengt meerdere keren per jaar een online magazine uit. De editie van oktober 2023 staat volledig in het teken van de werkplaats.

In de werkplaats gaat het de komende jaren gebeuren! Ben je er klaar voor? Dit gratis te lezen online magazine van Tweewieler helpt je op weg met pakkende onderwerpen als specialiseren in onderhoud, rendement halen met strategisch personeelsbeleid en het belang van goede arbeidsomstandigheden.

Artikelen in deze uitgave:

  • Hoeveel omzetpotentieel heeft de werkplaats? Onderzoek toont aan dat de jaarlijkse onderhoudsmarkt voor e-bikes alleen al 217 miljoen euro telt. Lees het artikel.
  • Jan Geraedts wil na een burn-out alleen nog maar repareren. En dat legt hem geen windeieren. Lees het artikel.
  • Zeker in de werkplaats is het essentieel dat je de juiste man op de juiste plek hebt staan. OOMT-adviseur Paul Wagenaar vertelt in een VIDEO hoe je dat realiseert. Lees het artikel.
  • De fietstechniek ontwikkelt zich in rap tempo. Dat vraagt speciale gereedschappen die in een auto- of motorfietswerkplaats niet zouden misstaan. Zoals deze bandenlichters. Lees het artikel.
  • Gehoorbescherming in de werkplaats. Menigeen haalt zijn schouders erbij op. Onterecht: in de fietswerkplaats wordt regelmatig de kritische geluidsnorm van 80 dB overschreden. Lees het artikel.

Direct naar het nieuwste online magazine van Tweewieler