CyclOn introduceert de Nano Bike Coating

CyclOn introduceert de Nano Bike Coating

CyclOn brengt de Nano Bike Coating op de markt. De coating beschermt een fiets door middel van een vuil- en waterafstotende laag voor een periode van ongeveer 6 tot 9 maanden. Daarnaast geeft het product een hoge bescherming tegen krassen en slijtage van de laklaag.

Na meer dan een jaar testen in een tiental werkplaatsen in de Benelux is CyclOn aan de slag gegaan met de verzamelde feedback. Het resultaat is een laagdrempelig product dat eenvoudig en snel in gebruik is. Uit de feedback van de tweewielerspecialisten kwam namelijk dat, door de enorme drukte, efficiëntie één van de belangrijkste punten in de werkplaats is.

Aanbrengen en uitsmeren

Het product is aan te brengen door de Nano Bike Coating op de fiets te spuiten en het vervolgens uit te smeren. Een kwartier na aanbrenging is de Nano Bike Coating droog en de fiets beschermd. Het is geschikt voor matte en glanzende afwerkingen, aluminium, carbon en kunststof. Hierdoor is de coating geschikt voor iedere fiets; van urban fietsen tot racefietsen en mountainbikes.

Geschikt voor de consument

Vanwege de gebruiksvriendelijkheid is het ook voor de consument zelf gemakkelijk om zijn/haar eigen fiets in de coating te zetten. Dit zorgt ervoor dat het product interessant kan zijn voor een tweewielerspecialist om op te nemen in het assortiment. De inhoud van het flesje is voldoende om drie tot vier fietsen te behandelen. Bij het product wordt ook een bijpassende doek meegeleverd om de coating uit te smeren. 

Lancering

Tijdens het Mergelheuvelland 2-daagse kon het publiek al kennismaken met de Nano Bike Coating. Op de stand van CyclOn stond een mountainbike die was behandeld met de Nano Bike Coating. De bezoekers van het evenement, die zelf water konden gieten over de fiets om het resultaat te zien, waren positief over het product.

Dit artikel is gesponsord door CyclOn.