Heb je een innovatief concept of ben je een innovatieve ondernemer? Schrijf je nu in!

Heb je een innovatief concept of ben je een innovatieve ondernemer? Schrijf je nu in!

De verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar is al weer een tijdje van start. Dit jaar kun je je ook inschrijven voor een van de drie Tweewieler Awards. Zoals de Award voor Innovatief Ondernemerschap. Voor retailers die innovatie tot speerpunt hebben verheven binnen de fysieke en/of online fietsenwinkel of een onderscheidende werkwijze, samenwerking of innovatief concept ontwikkelden.

Ben jij zo'n innovatieve retailer of werk je bij zo'n innovatieve winkel, meld je dan aan op www.tweewielerawards.nl en ding mee naar de Tweewieler Award voor Innovatief Ondernemerschap. De vakkundige jury beoordeelt de inzendingen – uit Nederland en Vlaanderen - en nomineert vijf bedrijven voor de titel.

Vier award-winnaars

De Tweewieler Award voor dé Tweewielerwinkel van het Jaar wordt in 2023 voor 26e keer uitgereikt. De winnende winkel is een voorbeeld voor de branche en mag een jaar lang profiteren van de titel. Nieuw dit jaar is dat naast de overall-winnaar ook drie Tweewieler Awards worden uitgereikt: voor Innovatief Ondernemerschap, voor Beste Werkgever en Klantvriendelijkste Winkel van het jaar.

Inschrijven is gemakkelijk

Inschrijven voor een van de awards kan via www.tweewielerawards.nl. Bij de inschrijving worden een aantal vragen gesteld en vragen we je wat foto’s in te sturen. Je aanmelding moet uiterlijk vrijdag 1 september 2023 binnen zijn.


Hoofdpartner


Partners
Sponsors