De mei-uitgave van Tweewieler-magazine is uit!

De mei-uitgave van Tweewieler-magazine is uit!

De mei-uitgave van het magazine van Tweewieler is uit. Het is de vierde van de tien uitgaven die abonnees dit jaar ontvangen. Heeft je collega hem voor je neus weggekaapt? Geen nood, je kunt hem ook digitaal lezen.

In de vierde uitgave van 2023 nemen we een kijkje in een prachtige winkel in een compleet andere branche, die van de kleding. Bij de Heeren van Rinsma in Gorredijk doe je heel veel inspiratie op voor jouw winkel. Ontwerper en brandingspecialist Johan Rietsema noemt de winkel zelfs een voorbeeld voor de fietsbranche. We gaan uitgebreid in op het thema gastvrijheid, steeds belangrijker met de steeds veeleisender wordende consument. Ook berichten we over het onderzoek naar de toekomst van de fietsbranche dat KPMG deed in opdracht van BOVAG. De uitkomsten liegen er niet om. Vergeleken met 2022 zal de winkelomzet in 2027 met 32 procent stijgen.
Verder aandacht voor vier kiene gereedschappen, de winkel van Suit Knol, de VWE-verkoopcijfers over het eerste kwartaal van 2023, vertegenwoordiger Sander Zwijnenberg en BH Bikes en een kijkje in de fabriek van ABUS.

Lees hier de digitale versie van het mei-magazine van Tweewieler.

Ook tien keer per jaar Tweewieler op de mat of in de mailbox? Je hebt voor 10,95 euro per maand al een abonnement!