KwikFit rukt verder op: ook onderhoud Rad Power Bikes

KwikFit rukt verder op: ook onderhoud Rad Power Bikes

KwikFit maakte afgelopen zomer zijn entree in de fietsenbranche. Het bedrijf wil een landelijk dekkend servicenetwerk uitrollen voor e-bikes. Daarin wordt nu weer een volgende stap gezet: met het servicen van de e-bikes van Rad Power Bikes.

KwikFit voert al het onderhoud uit voor onder andere e-bike to go. Daar komt nu ook Rad Power bij, de grootste e-bike fabrikant van Noord-Amerika, die ook in ons land aan de weg timmert. Iedereen met een Rad Power Bike kan vanaf nu voor professionele en efficiënte service bij een KwikFit locatie terecht waar e-bike service wordt verleend. Dit is op dit moment in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. KwikFit wil het aantal vestigingen waar e-bikes worden geserviced de komende tijd verder uitbreiden om hiermee aan de wens van een landelijk dekkend netwerk te voldoen.

Monteurs getraind door Rad Power

De e-bike monteurs van KwikFit zijn door KwikFit zelf opgeleid. Voor het onderhoud aan de Rad Power Bikes zijn ze door het Amerikaanse bedrijf getraind. KwikFit claimt dat het onderhoud kan worden uitgevoerd met de kwaliteit die klanten van KwikFit gewend zijn. Voor het onderhoud worden alleen door Rad Power Bikes geteste en goedgekeurde onderdelen gebruikt. Hiermee worden reparatie- en garantieproblemen voor Rad Power-klanten voorkomen.

E-garage van de toekomst

Pieter Bikker, E-mobility Director bij KwikFit vertelt over de uitbreiding van het servicepakket: “We bundelen onze krachten met Rad Power Bikes omdat we hun klanten een geweldige service kunnen bieden. Daarnaast is de samenwerking de volgende stap richting ons doel om een ​​van de belangrijkste partijen in e-mobility te worden. De trendy e-bikes van Rad Power Bikes en hun missie om energie-efficiënt vervoer voor iedereen toegankelijk te maken, sluit naadloos aan op onze visie voor de garage van de toekomst.”

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler