Salesteam Oneway Bike uitgebreid met Jeroen Delfgou en Youri Kusters

Salesteam Oneway Bike uitgebreid met Jeroen Delfgou en Youri Kusters
Jeroen Delfgou is verantwoordelijk voor de regio Zuid/Oost.

Oneway Bike voegt twee nieuwe collega's toe aan het salesteam. Jeroen Delfgou vervult de functie accountmanager zuid/oost. Youri Kusters is aan de slag als accountmanager in de regio Zuid-Nederland.

Jeroen woont aan de voet van de Amerongse Berg en is fervent fietser. Het liefst pakt hij de gravelfiets of de mountainbike voor een rondje in de buurt. Hij is daarom ontzettend enthousiast om het team van Oneway Bike te versterken. "Ik werk al jaren met veel plezier in de fietsbranche”, vertelt Jeroen. “Mijn opgebouwde kennis en kunde deel ik graag met de winkelier door ze te informeren over het beste aanbod in de winkel om zo samen naar een volgend niveau te stijgen. Welke verlichting is het beste om aan te bieden? Welk zadel kun je aan de consument adviseren en waarom? Lezyne en SQlab zijn bijvoorbeeld merken die inspelen op de wensen van de consument net als Selle Italia, Fulcrum en Schwalbe. Met dit brede aanbod kan ik heel veel winkeliers helpen met het laten groeien van de verkoop.”

Youri Kusters

Op 1 oktober 2022 is Youri Kusters begonnen als accountmanager in de regio Zuid-Nederland. De 34-jarige Limburger woont in Heerlen met zijn gezin en is fanatiek sporter. Voetballen, hardlopen en wielrennen doet hij het liefst. Youri fietst niet alleen graag door de Limburgse heuvels. Ook de Ardennen, Vogezen en de Franse en Italiaanse Alpen ontdekt hij regelmatig op zijn racefiets.

Youri Kusters is actief in Zuid-Nederland.
Youri Kusters is actief in Zuid-Nederland.

Na zijn HBO-opleiding aan Sporthogeschool Eindhoven heeft Youri altijd in de fietsenwereld gewerkt. Hij is begonnen in de winkel, maar al snel doorgegroeid naar de binnendienst en vervolgens buitendienst. Net als in zijn sport, pakt hij tijdens zijn werk uitdagingen met beide handen aan.
“Om de beste resultaten te behalen, voor zowel winkelier als distributeur, is het belangrijk om een goede band op te bouwen met elkaar”, vertelt Youri. “Vertrouwen in elkaar, samen aan de toekomst bouwen en de winkel naar een hoger niveau tillen, dat is waar ik voor sta. De uitdagende en sportieve merken die Oneway biedt, zoals Fulcrum en Lezyne, passen hier perfect bij en zorgen voor een toegevoegde waarde in de winkel. De gedeelde passie voor sport en fietsen maakt het contact extra makkelijk.”

Hedwig Berendsen

Hedwig Berendsen

Senior redacteur Tweewieler