Nieuwe Trek Madone SLR met IsoFlow-technologie

Nieuwe Trek Madone SLR met IsoFlow-technologie

Trek heeft het nieuwe model Madone SLR gelanceerd. De Madone SLR bevat geavanceerde nieuwe IsoFlow-technologie, aerodynamische verbeteringen en een nieuw en lichter ontwerp.

De renners en rensters van Trek-Segafredo verschijnen tijdens de Tour de France en de allereerste Tour de France voor vrouwen aan de start met deze nieuw ontwikkelde racefiets.

Aerodynamica

De nieuwe Madone SLR is 60 seconden per uur sneller (bij 45 km/u) dan de vorige generatie dankzij de vernieuwde aero framevormen, een nieuw ontworpen stuur/stuurpen-combinatie en een verbeterde aerodynamische rijhouding. Daarnaast bevat de nieuwe Madone SLR de IsoFlow-technologie. IsoFlow is een zitbuis technologie die enigszins doorbuigt bij hobbels in het wegdek voor een soepeler rijgedrag. Daarnaast zorgt het ook voor een betere aerodynamica en een lager gewicht.

Lichtgewicht ontwerp

Door een nieuw lichtgewicht ontwerp en gebruik van het Trek 800 OCLV Carbon, is de zevende generatie van de Madone Disc de lichtste ooit, waarbij er 300 gram bespaard is ten opzichte van de vorige versie.