PMG presenteert zich tijdens driedaags Bike Event in Utrecht

PMG presenteert zich tijdens driedaags Bike Event in Utrecht

Popal Mobility Group (PMG) organiseert van 13 tot en met 15 maart 2022 een exclusief Bike Event voor dealers en andere professionals uit de tweewielerbranche. Plaats van handeling is de Utrechtse Werkspoorkathedraal, waar onlangs ook het hoofdkantoor van PMG werd gevestigd.

Popal Mobility Group (PMG) is de afgelopen periode snel gegroeid. Naast de eigen merken Popal, Cangoo, Keewee, Supersuper en het vorig jaar overgenomen BSP heeft PMG onlangs de exclusieve Benelux-distributierechten verworven voor Bird Bike. Dit is de elektrische fiets van de Amerikaanse micro-mobility specialist Bird. De verhuizing naar het nieuwe, 900 vierkante meter grote hoofdkantoor in het Utrechtse Werkspoorkathedraal past ook in de snelle groei van het familiebedrijf.

Hier staat van 13 tot en met 15 maart 2022 de volledige collectie van PMG.
Hier staat van 13 tot en met 15 maart 2022 de volledige collectie van PMG.

Event voor bestaande én nieuwe dealers

PMG speelt met dit Bike Event in op de grote belangstelling voor de fietsen van PMG. Daarom zijn niet alleen bestaande dealers welkom, maar zijn ook ondernemers die dealer willen worden welkom op het Bike Event. PMG wil haar huidige en toekomstige dealers tijdens de driedaagse dealershow bovenal de gelegenheid bieden om kennis te maken met alle merken uit de portefeuille van het bedrijf. Er zal bovendien speciale aandacht zijn voor de exclusief door PMG geleverde Bird Bike van de Amerikaanse micro-mobility specialist Bird, sinds deze maand via de reguliere vakhandel te koop in de Benelux en in Duitsland.
Het Bike Event wordt gehouden op zondag 13 maart (van 10.00 tot 17.00 uur), maandag 14 maart (van 9.00 tot 21.00 uur) en dinsdag 15 maart (van 9.00 tot 21.00 uur). Wil je een bezoek brengen, meld je dan wel vooraf even aan.

Popal Mobility Group: sinds 1998

Popal Mobility Group (PMG) is sinds 1998 in de rijwielbranche actief. Het bedrijf, dat wordt geleid door de broers Aryan en Daniël Popal, heeft circa 150 mensen in dienst. PMG heeft kantoren in Nederland, Zuid-Europa en Azië, een distributiecentrum van 38.000 m2 in Drunen (Noord-Brabant) en een dealernetwerk met ruim 1.500 winkels in Europa.

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler