Groot aanbod in sportieve fietstassen SKS - nieuwe serie voor bikepackers

Groot aanbod in sportieve fietstassen SKS - nieuwe serie voor bikepackers

SKS Germany bestaat 100 jaar en is wereldwijd bekend om zijn kwalitatieve fietspompen en spatborden. Maar ook op gebied van sportieve fietstassen heeft SKS veel te bieden. Van het kleinste zadeltasje van 300 ml tot de grootste biketrekking zadeltas van 13 liter.

De meeste tassen van SKS bieden de keuze uit montage via klittenband of met een kliksysteem. Het design is neutraal en past dus bij alle kleuren fietsen. Ze hebben reflectie-elementen, een goede bescherming tegen water en vuil, en zijn slim ingedeeld.

Laten we beginnen met de compacte fietstasjes. Neem bijvoorbeeld de RACER zadeltassen: die zijn er in de maten 300, 500, 800 en 1.800 ml. Wie meer ruimte wenst, kiest voor de RACER EDGE, RACER STRAPS 300 of RACER STRAPS 800, de laatste is er ook in een click-versie.

Voor trekking en citybikes is er de TRAVELLER-serie. Tassen voor diverse plaatsen aan het frame, met gelamineerde ritsen met ergonomische Easyzip sluitingen, beschermde binnenvakken en oranje gekleurde voeringen om spullen gemakkelijk te kunnen vinden. De TRAVELLER SMART heeft bovendien een transparant vak aan de bovenzijde voor een smartphone.

Er is ook een EXPLORER EXP. framebag, die je aan de bovenbuis bevestigt, met nog steeds ruimte voor een bidonhouder. Met snelle toegang tot minitool en minipomp door een extra vak. Inhoud 4.000 ml en tot 5 kilo.

De EXPLORER EXP. barbag, voor aan het stuur, maakt de serie compleet. Met een inhoud van 9.000 ml en door het ontluchtingsventiel blijft de tas supercompact. Met een spacer kan de afstand tot het stuur worden ingesteld. De tas heeft een voorziening voor een opsteeklicht.

Ook SKS-smartphonetassen

Wil je alleen je smartphone en eventueel wat kleine spulletjes meenemen, dan kan je vooruit met de stuurtassen van SKS. Zoals de SMARTBOY PLUS, waar de smartphone door de transparante voorzijde bediend kan worden en ruimte is voor een platte powerbank en andere spulletjes. Plaatsen gaat snel en zonder gereedschap. Kan ook op bijvoorbeeld een kinderwagen worden gezet. De tas kan ook los worden gebruikt.

Ook mountainbikers worden door SKS bediend, met de EXPLORER-serie. Zadel en frametassen, in verschillende uitvoeringen en maten (500 ml tot 1.800 ml).

Nieuwe tassenserie bikepackers

Voor echte bikepackers heeft SKS een volledig nieuwe tassenserie ontwikkeld: de EXPLORER EXP. tassen.

De EXPLORER EXP. zadeltas wordt, en dat is uniek, geleverd met een spatbord. De tas bevestig je aan de zadelpen. Het spatbord kan zonder gereedschap aan de tas worden gezet en houdt berijder, fiets en tas schoon. Het heeft een extra bagagenetje waaruit je bijv. je regenjas snel kunt pakken. Met het ontluchtingsventiel pers je alle lucht uit de tas en maak je deze zo compact als mogelijk. Er is ook een mogelijkheid van het bevestigen van een achterlicht. Inhoud 13 liter.

Wie al een COMPIT stuurhouder heeft aangeschaft, kan er de watervaste universele smartphonetas COM/SMARTBAG bijbestellen. Je hebt dat geen COMPIT hoesje voor je telefoon nodig. Met één draai zet je de tas op de houder en haal je ‘m er weer af.

Het grote transparante venster zorgt voor een comfortabele bediening van het touchscreen, inclusief vingerafdruk ontgrendeling. Met een extra vak voor sleutels, pasje en de COM / UNIT powerbank, voor het draadloos opladen van de smartphone.

Dit artikel is gesponsord door SKS Germany

Lees ook: