Vanavond 19.30 uur: webinar over personeelsbeleid

Vanavond 19.30 uur: webinar over personeelsbeleid

In het webinar 'Blik op de Toekomst' dat vanavond wordt gehouden delen ondernemers en experts uit de branche hun ervaring met hun personeelsbeleid. Hoe hebben zij de toekomst van hun bedrijf in kaart gebracht? Welke keuzes hebben zij gemaakt en hoe werken zij samen met hun team om gestelde doelen te bereiken?

“Ben jij klaar voor de toekomst?” Een veelgestelde vraag in de tweewielerbranche. Een antwoord daarop geven is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De toekomst van je bedrijf is niet alleen afhankelijk van wat jij wil, ook externe factoren spelen een rol. Welke technieken komen op? Hoe gaat het met de economie? Is je team er klaar voor? Je team is cruciaal voor de toekomst van je bedrijf. Heb je de juiste mensen bij elkaar? Waar zijn jullie als bedrijf goed in en hoe werkt jouw team samen? Als je vooruit wilt ondernemen is een strategisch personeelsbeleid van belang. Voor ieder bedrijf, groot of klein. Een strategisch personeelsbeleid is toepasbaar in ieder bedrijf en makkelijker dan je denkt.

Ondernemers en experts delen ervaring

In het webinar ‘Blik op de Toekomst’ van Tweewieler en het autovakblad AMT in samenwerking met OOMT delen ondernemers en experts uit de branche hun ervaring met hun personeelsbeleid. Hoe hebben zij de toekomst van hun bedrijf in kaart gebracht? Welke keuzes hebben zij gemaakt en hoe werken zij samen met hun team om gestelde doelen te bereiken?

Meld je aan!

Het webinar is interactief. Kijk en luister vanavond - maandag 28 juni - om 19.30 uur mee en stel je vragen live tijdens de uitzending aan de gasten in de studio.

Meld je direct aan voor dit webinar en doe er je voordeel mee!

Lees meer over