KASK Valegro helm met veel ventilatie

De Italiaanse fietshelmenfabrikant KASK ontwikkelde samen met de renners van het INEOS-team het model Valegro, een helm met een ontwerp dat veel ventilatie en draagcomfort biedt.
Delen:

De KASK helm van het type Valegro is met een nieuwe ‘moulding’ technologie uit zeer licht en crash-beschermend polycarbonaat vervaardigd. Het cutting-edge systeem laat toe om 36 luchtopeningen in de aerodynamische helmschaal te integreren. Hierdoor kon het gewicht gereduceerd worden tot slechts 180 gram (maat M).

Binnenzijde en riempje zijn wasbaar

De binnenzijde van de KASK Valegro is voorzien van zachte, snel drogende pads die uitneembaar, wasbaar en vervangbaar zijn. Met het centrale Octofit draaisysteem kan de helm passend op het hoofd gezet worden. Het anti-allergische en wasbare ECO lederen kin-riempje is zeer comfortabel en vermijdt irritatie van de huid.

De helm is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, navy blauw, licht blauw, zwart/rood, zwart mat, blauw mat en antraciet mat. De adviesverkoopprijs is 189 euro voor de glanzende en 209 euro voor de matte uitvoeringen.

KASK is de helmenpartner van Team INEOS Grenadiers.