Qwic beste stadsfiets in Duitse e-bike test

De Qwic Premium Q MN8 Belt is in de categorie Stadsfietsen winnaar geworden bij de Duitse ElektroRad e-bike test 2021. Aan de test deden in totaal 86 e-bikes mee in diverse categorieën.
Delen:

Met een beoordeling van 9.3 is de Qwic Premium Q MN8 Belt de hoogst beoordeelde e-bike in de categorie Stadsfietsen. De jury omschreef de e-bike als volgt: “Hoogstaand, stijlvol, elitair… maar buitengewoon krachtig en bruikbaar van stad tot toertocht: de Qwic Premium Q MN8 Belt fascineert en inspireert tegelijkertijd. Een sterke zet, absoluut een aanrader.”

Krachtige motor en zware 756Wh accu

Naast het unieke design is de Premium Q uitgevoerd met de stilste en krachtigste e-bike motor op de markt en een accu van maar liefst 756 Wh. Het uniek gegoten frame is zeer stijf en zorgt voor maximale stabiliteit en comfort. Speciaal voor de Premium Q is er een fast charging station ontwikkeld om de accu thuis sneller en slimmer te laden. De Premium Q beschikt ook over anti-diefstaleigenschappen, zoals het geïntegreerde gps-systeem met de service van G4S, een groot security bedrijf.


Meer artikelen over de e-bikes van Qwic:


Ook al winnaar Red Dot Design en iF Design

De Premium Q is naar eigen zeggen de meest innovatieve en vooruitstrevende e-bike die Qwic ontwikkelde. De e-bike is samengesteld uit hoogwaardige componenten en kent een opvallend design. De Premium Q heeft eerder al diverse internationaal gerenommeerde designprijzen in de wacht gesleept zoals de Red Dot Design Award en twee iF Design Awards.