Stella Morena genomineerd voor E-bike van het Jaar 2021

Stella Morena genomineerd voor E-bike van het Jaar 2021
De Stella Morena is één van de drie genomineerden voor de titel E-bike van het Jaar 2021.

Net als in 2020 heeft Stella ook dit jaar een nominatie voor de FietsAwards binnen. De nieuwe Stella Morena is genomineerd in de categorie E-bike van het Jaar.

De genomineerde Stella Morena Premium MDB FI is ontwikkeld voor de sportieve fietser en ontstaan vanuit wensen en behoeften van de consument. “We zien in de markt dat het fietsgebruik veranderd is”, vertelt marketing manager Johan Makaske. “Fietsers stellen niet alleen steeds hogere eisen aan een e-bike, de e-bike wordt ook intensiever gebruikt. Op basis van deze recente ontwikkelingen en de informatie van onze klanten, ontwikkelden we de Stella Morena Premium MDB FI. Een sportieve allround e-bike met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking.”

Onafhankelijke jury nomineerde 3 e-bikes

Voor de e-bikeverkiezing heeft de jury zestig inzendingen uitvoerig aan de tand gevoeld. De genomineerde e-bikes zijn door een deskundige, onafhankelijke jury beoordeeld én in de praktijk getest. Om tot een goed eindoordeel te komen lette de jury o.a. op constructie en afwerking, veiligheid, rijgedrag en de x-factor van de fiets. Uiteindelijk zijn er vijftien fietsen in vijf categorieën genomineerd.


Deze artikelen over de FietsAwards moet je ook echt even lezen:


Feestelijke uitreiking op 10 maart

Stella Fietsen maakt kans om op 10 maart aanstaande uitgeroepen te worden tot winnaar in de categorie E-bike van het Jaar. De uitreiking van de Fiets Awards 2021 vindt plaats tijdens een online event.