Voormalig Derby-CEO Mathias Seidler treedt toe tot bestuur enviolo

Enviolo heeft de raad van bestuur uitgebreid: Mathias Seidler trad in december 2020 toe als nieuw bestuurslid. Seidler is geen onbekende in de tweewielerbranche.

Gedurende zijn carrière heeft hij onder andere bij bedrijven als Derby Cycle, Pon Holding, Hero Group en Avocet Sports Ltd gewerkt. Als CEO van Derby Cycle stond hij aan het roer naar de Europese groei binnen het e-bike segment. In 2011 begeleidde hij het bedrijf naar een beursgang.

Enviolo verder ontwikkelen in complexe en dynamische tijd

enviolo is een buitengewoon bedrijf met het hoofdkantoor in Amsterdam. Ze opereren in Europa en de Verenigde Staten en wereldwijde inkoopactiviteiten die zich concentreren op een unieke productinnovatie. Het begeleiden van deze complexiteit in een tijd van hoge bedrijfsdynamiek is een uitdaging voor alle betrokkenen. Ik ben blij dat ik de directie en het management kan helpen om het bedrijf verder te ontwikkelen met de ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan”, zegt Mathias Seidler.


Deze artikelen vind je vast ook interessant:


David Hancock, CEO enviolo: “We zijn vereerd en verheugd om Mathias in het raad van bestuur te hebben. Zijn ervaring, inzicht en intuïtie zullen een grote bijdrage leveren aan de ambities van enviolo.”