Velo de Ville: huisshow met individuele afspraken

De coronacrisis dwingt fabrikanten om naar andere manieren te zoeken om hun nieuwe 2021 programma te presenteren. Velo de Ville heeft een mooie manier gevonden om toch een show te houden: een huisshow tijdens de maand juli met individuele afspraken. Net als vorig jaar vindt de huisshow plaats in Veenendaal, wel op een nieuwe locatie.
Delen:

“Ondanks corona hebben we ook dit jaar weer een groot aantal noviteiten te presenteren”, zegt Claus Hinrichs, hoofd sales bij de Duitse fabrikant van de custom made e-bikes en fietsen. “Dankzij onze flexibiliteit konden we de ontwikkeling op bijna 100 procent houden en zijn we meer dan tevreden met de resultaten van onze innovaties”, vervolgt Hinrichs.

Nieuw kleurenpallet

Er wordt onder andere een nieuw kleurenpalet gepresenteerd – het vlaggenschip van Velo de Ville. Er zijn nu 32 kleuren om uit te kiezen en deze zijn op alle modellen beschikbaar. Klanten kunnen nu hun droomfiets volledig naar keuze samenstellen.

“We hebben nog nooit zoveel mogelijkheden geboden, vooral omdat elke uitrusting die we in ons assortiment hebben nu op elk model beschikbaar zal zijn”, zegt Bert Bos, account manager voor het westen van Nederland. “We hebben ons aanbod aan e-bikes uitgebreid en kunnen alles aanbieden, van de klassieke stads e-bike tot de sportieve full suspension MTB.

Individuele afspraken

Een normale beurs is tegenwoordig natuurlijk niet meer mogelijk. De fabrikant uit het Münsterland presenteert dus een beursconcept dat gericht is op individuele afspraken die bijna een maand duurt – van 3 juli tot en met 29 juli.
“Het beursconcept is zo ontworpen dat we elke klant en geïnteresseerde persoonlijk zullen verwelkomen en dat er ook voldoende tijd zal zijn tussen de afspraken om grote bijeenkomsten te vermijden. We doen alles voor de veiligheid en gezondheid van onze klanten”, vervolgt Bos.

Deze langdurige huisshow vindt plaats in het Ontmoetingshuis te Veenendaal.

Assortiment en goed advies

Het assortiment van Velo de Ville omvat trekking-, stads- en sportfietsen en een stijlvol Esprit-assortiment. Maar ook klassieke fietsen kunnen naar wens worden samengesteld in de Velo de Ville-configurator. Dit voordeel voor de consument is ook een voordeel voor de dealer, die bij het geven van advies altijd een goed antwoord heeft op de vragen en wensen van de klant.

Geïnteresseerde dealers kunnen zich hier aanmelden voor de beurs.

Dit artikel is gesponsord door Velo de Ville.