Verkiezing bracht Mantel Den Bosch erkenning en bevestiging

De verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2020 is gestart. Waarom meedoen? Pieter van der Mout van Mantel kan het je wel vertellen; vorig jaar schopte zijn Bossche winkel het tot regiowinnaar Zuid.
Delen:

Bedrijfsleider Pieter van der Mout van Mantel in Den Bosch is maar wat trots op de titel regiowinnaar Zuid bij de Tweewielerwinkel-verkiezing van 2019: “Natuurlijk ga je voor de eerste plek, maar we zijn trots dat we de beste van Zuid-Nederland zijn. We hebben dit als team samen bereikt.” Blij is Pieter ook met het positieve rapport van de mystery shopper, waaruit blijkt dat zijn bedrijf het goed doet.” De banier die het bedrijf kreeg bij de uitreiking in het voorjaar van 2019 stond dan ook lange tijd bij de ingang van de winkel. “De erkenning die je van de vakjury met het veroveren van de titel regiowinnaar krijgt, straalt betrouwbaarheid uit en is een stukje bevestiging voor onze klanten”, aldus Van der Mout.

Mantel Den Bosch beter leren kennen? Bekijk dan deze video.

Drie superstores, meegedaan met Den Bosch

Mantel heeft inmiddels drie superstores: naast Den Bosch ook in Arnhem en in Utrecht. Het bedrijf besloot om 2019 aan de verkiezing mee te doen met de vestiging in Den Bosch omdat die toen meest nieuw was: “Dit filiaal was pas twee jaar open, dus alles was nog fris.” In alle winkels van Mantel is het assortiment fietsen enorm. Het loopt uiteen van kinderfietsen tot e-bikes en van  racefietsen tot mountainbikes. Van elk model staat een hele maatserie in de winkel. Verder is er een groot aanbod in damesfietsen en een ruime, lichte kledinghoek. Mantel blinkt uit in de combinatie van online en offline. Klanten die online kopen, kunnen de fiets in de winkel ophalen en daar eerst testen. In de winkel en op de website worden dezelfde prijzen gehanteerd.

Het artikel gaat verder na de foto.

Verkiezing bracht Mantel Den Bosch erkenning en bevestiging
Bedrijfsleider Pieter van der Mout van Mantel Den Bosch is maar wat trots op de titel regiowinnaar Zuid bij de Tweewielerwinkel-verkiezing van 2019.

Blauwe peloton

Gemiddeld komen er per week ruim duizend bezoekers bij Mantel in Den Bosch. “Vooral in het weekend is het hier ontzettend druk en gaan we er als team vol tegenaan. Ons personeel is ons ‘blauwe peloton’: een positief teamgevoel vinden we heel belangrijk en ieder personeelslid neemt zijn eigen verantwoordelijkheid op zijn eigen niveau. Dat is onze kracht. De winkel gaat open om 10 uur, maar we drinken iedere ochtend om kwart voor 10 samen een kopje koffie. Dan worden privézaken of dingen die in de winkel zijn gebeurd besproken. Dat zorgt voor een echt groepsgevoel.”

Verkiezing bracht Mantel Den Bosch erkenning en bevestiging
De erkenning die Mantel Den Bosch van de vakjury met het veroveren van de titel regiowinnaar krijgt, straalt betrouwbaarheid uit en is een stukje bevestiging voor de klanten.

De inschrijving voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2020 is geopend. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op de site tweewielerwinkelvanhetjaar.nl

Hoofdpartner

Partner