Tweewielerwinkel-verkiezing verhuist naar Vélovak

De finale van de 23e verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar vindt dit jaar plaats op de tweewielervakbeurs Vélovak in Evenementenhal Gorinchem op maandag 28 september 2020. Deze verkiezing is een initiatief van Tweewieler en is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een vakjury tot stand komt.
Delen:

“De keuze voor Vélovak als finalepodium is een heel bewuste”, vertelt Tweewieler-hoofdredacteur Harrie Hoitink. “Vélovak ontwikkelt zich snel en gedegen tot dé fysieke ontmoetingsplek voor bedrijven in de tweewielerbranche, wij groeien als mediaplatform hard als het gaat over kennisdeling en informatieoverdracht tussen professionals. We bedienen beide dezelfde doelgroep. Allebei willen we ondernemers naar een hoger plan tillen, opdat ze klaar zijn voor de belangrijke rol die de fiets en het tweewielerbedrijf op mobiliteitsgebied gaat vervullen. Het voelt goed dat we de branche met deze samenwerking kunnen helpen versterken.”

Primeur  voor Velovak

Beursorganisator Easyfairs van Vélovak is zeer enthousiast met de komst van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing. “We zijn erg verheugd en trots dat we de mooie verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar mogen verwelkomen op de tweewielervakbeurs van de Benelux, Vélovak. Het is fantastisch dat we de gehele branche steeds meer bij elkaar kunnen brengen als de hechte community die het is. Daar past de uitreiking van een zeer gewaardeerde prijs als de Tweewielerwinkel van het Jaar perfect bij. Wij gaan alle noodzakelijke maatregelen treffen om Vélovak – net als alle andere vakbeurzen – corona-proof te maken. Bovendien beschikken we over een enorm beurscomplex van meer dan 20.000 vierkante meter waar mensen zich op een veilige afstand van elkaar kunnen bewegen. Voor alles geldt dat de gezondheid en veiligheid van iedereen voorop staat, dat is het uitgangspunt en daar gaan wij alles aan doen”, aldus Mascha de Bruin Head of Event Vélovak.

23e verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar

De zoektocht naar de mooiste, meest renderende, meest onderscheidende, meest innovatieve tweewielerzaak van Nederland en Vlaanderen wordt dit jaar alweer voor de 23ste keer gehouden door vaktitel Tweewieler. Hoofdpartner van de verkiezing is de ANWB en partner is Juncker Bike Parts. De winnaar van de verkiezing wordt de opvolger van Jansen 2Wielers uit Barneveld en mag zich een jaar lang Tweewielerwinkel van het Jaar noemen. Aan de verkiezing kunnen – net als bij voorgaande edities – tweewielerwinkels deelnemen uit Nederland en Vlaanderen. Ze kunnen zichzelf aanmelden, maar ook worden voorgedragen door een leverancier, importeur of fabrikant.

Finale verkiezing op maandag 28 september 2020

De awardshow wordt gehouden op maandag 28 september 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Naast de titel ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2020’ worden meer prijzen uitgereikt. Uit de genomineerden worden ook vier regiowinnaars verkozen: Regio Noord, Regio Midden, Regio Zuid en Regio Vlaanderen.

De inschrijving voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2020 is geopend. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op de site tweewielerwinkelvanhetjaar.nl