Maandagavond 11 mei: Webinar ‘Coachen op afstand’

Op maandagavond 11 mei aanstaande organiseert OOMT samen met Tweewieler en zustertitel AMT weer een webinar. Dit keer is het thema 'Coachen op afstand'. Je kunt je direct inschrijven.

We leven in een onwerkelijke tijd, waarin persoonlijk contact moet worden vermeden. Maar als werkgever heb je wel vragen over bijvoorbeeld je leiderschap in crisistijd, de sfeer binnen het team of lastige kwesties. En als medewerker wil je wellicht meer weten over hoe je plezier in het werk kunt houden en jezelf kunt blijven ontwikkelen.
Zéker nú zijn de coaches van OOMT er voor jou! Met ‘Coachen op afstand’: één-op-één ondersteuning via de computer of telefoon bij vraagstukken waar jij nu mee zit of gewoon antwoord op wilt.

Gelijk aan de slag met praktische tips

Tijdens het webinar – dat wordt gehouden op maandag 11 mei aanstaande en begint om 19.30 uur – vertellen we je meer over ‘Coachen op afstand’: hoe werkt het, wat zijn de ervaringen uit de praktijk. We geven praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. En natuurlijk is er ook volop ruimte voor je vragen over succesvol ondernemen en functioneren in deze crisistijd. De specialisten aan tafel beantwoorden ze graag!

MELD JE DIRECT AAN VOOR HET WEBINAR ‘COACHEN OP AFSTAND’ OP 11 MEI OM 19.30 UUR.