Donderdag 16 april, 19.30 uur: webinar over de coronacrisis

Vanavond - donderdag 16 maart - organiseert OOMT samen met Tweewieler en zusterblad AMT een webinar over de coronacrisis. Centraal staat de vraag hoe je met je tweewielerbedrijf succesvol door de crisis komt en hoe de situatie er na alle coronaperikelen uit zal zien. Het webinar getiteld 'Samen gezond uit de crisis' start om 19.30 uur en is gratis te volgen.
Delen:

OOMT, Bovag en sociale partners ondersteunen tweewielerbedrijven met een pakket van tijdelijke regelingen, die jou en je medewerkers kunnen helpen door de crisis te komen. Het behoud van goede vakmannen en -vrouwen en leerlingen is daarbij van levensbelang voor een gezonde toekomst van onze branche.

Volg het webinar en krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe hou je je medewerkers in dienst?
  • Hoe zit het met training en opleiding? Want ondanks de crisis blijven de technische ontwikkelingen snel gaan en moeten we die ‘trein’ niet gaan missen.
  • Hoe kan je zo veilig mogelijk en corona-proof werken?
  • Welke OOMT-maatregelen zijn er en hoe helpen deze ons daarbij?

Tijdens het Tweewieler-webinar ‘Samen gezond uit de crisis’ vertelt OOMT-directeur Betsie Brink je alles over de OOMT-maatregelen en delen ondernemers uit de mobiliteitsbranche tips en ervaringen over ondernemen in de coronacrisis.

Schrijf je nu in!

Schrijf je in voor het webinar ‘Samen gezond uit de crisis!’ en kijk donderdag 16 april om 19.30 uur live mee van achter je pc, tablet of telefoon. Stel je vragen en deel jouw ervaring. Samen komen we er door de crisis heen!