Vanavond 19.30 uur; Gratis webinar ‘Veilig & gezond werken’

Heb jij je al aangemeld voor het webinar ‘Speel op safe! Veilig & gezond werken!’ wat vanavond wordt gehouden door Tweewieler en OOMT? Doe dat dan gelijk en kruip vervolgens om 19.30 uur achter je computer, luister naar de informatie die specialisten geven, stel vragen en doe morgen gelijk je voordeel met het geleerde. Deelname aan het webinar is helemaal gratis.

Het webinar getiteld ‘Speel op safe! Veilig & gezond werken!’ is het derde webinar dat Tweewieler en OOMT samen organiseren. Eerder al hadden we succesvolle webinars over het voorkomen van ziekteverzuim (Help, mijn medewerker is ziek) en het vasthouden en werven van personeel (Talent boeien en binden. Zo doe je dat!). Deze kun je overigens nog altijd terugkijken. Net als de twee vorige webinars volg je ook dit webinar heel eenvoudig thuis of op de zaak vanachter je pc, tablet of mobiele telefoon.

21 november, aanvang 19.30 uur

Het webinar dat vanavond 21 november om 19.30 uur wordt gehouden, volg je helemaal gratis. Tijdens het webinar gaan specialisten in op het belang van veilig werken en het beschermen van de eigen gezondheid en die van collega’s. Ingegaan wordt op arboregels, daarnaast geven de specialisten praktische tips waar je gelijk de volgende dag je voordeel mee kunt doen.

Meld je hier gratis aan en mis de uitzending niet!


Kijk de vorige webinars van Tweewieler en OOMT nu terug: