Huyser fietsen breidt collectie verder uit

Huyser fietsen maakt grote stappen op de Nederlandse en Belgische markt. Het bedrijf heeft een geheel nieuwe collectie ontwikkeld met een uitbreiding naar zes verschillende modellen.

Naast de fietsen met de accu in de drager komt Huyser nu ook met drie modellen waarbij de accu in het frame is geïntegreerd. Alle fietsen worden aangeboden met verschillende batterijcapaciteiten die oplopen tot 630wh.

Private label

Naast het merk Huyser worden er ook fietsen geproduceerd onder private label. Huyser heeft een geheel nieuw concept opgezet voor private label. Zo levert Huyser een compleet privatelabel-concept voor ondernemers om direct te kunnen starten met de verkoop op het moment dat de fietsen de winkel binnen komen.

De privatelabel-fietsen worden geleverd inclusief foldermateriaal, productfoto’s en gepersonaliseerde handleidingen in eigen stijl.

Vélovak

Dit jaar is Huyser fietsen weer aanwezig op 22, 23 en 24 september op Velovak in Gorinchem. Tijdens Vélovak wordt de nieuwe collectie Huyser voor 2020 gepresenteerd, ze zijn te vinden op standnummer 202.

Dit artikel is gesponsord door Huyser.