New Looxs tassen met bevestigingssystemen Racktime en Klickflix

New Looxs tassen met bevestigingssystemen Racktime en Klickflix

New Looxs werkt samen met bekende leveranciers van bevestigingssystemen voor hun fietstassen. "Merken als Racktime en Klickfix zijn de absolute experts op het gebied van bevestigingssystemen en we zijn trots dat we de fietstassen van New Looxs met deze systemen kunnen uitrusten", stelt Laura Burgers van New Looxs.

De samenwerking heeft ertoe geleid dat New Looxs nu zeven stuurtassen in de collectie heeft met een Klickfix-adapterplaat. Deze tassen zijn te combineren met de verschillende bevestigingssystemen van Klickfix.

Stuurtas Vigo

Compleet nieuw in deze serie van zeven is de stuurtas Vigo. Deze is voortaan leverbaar met adapterplaat van Klickfix en is eveneens leverbaar met het New Looxs Turnlock-systeem. De Vigo stuurtas heeft een ruim hoofdvak en veel extra vakken. Daarnaast heeft de stuurtas een transparant scherm voor gebruik van de telefoon of tablet. Dit is handig voor het navigeren tijdens het fietsen. Dankzij de regenhoes blijven de spullen van fietsers droog.

Stuurtassen zijn vaak sportief en ogen wat mannelijker. De Tosca midi is echter een stuurtas met een meer vrouwelijke touch. Deze vrolijke handtas valt gemakkelijk aan het stuur te bevestigen.

“Fietsers hebben met de Tosca midi hun handen vrij en tegelijkertijd hebben zij toch alle belangrijke zaken bij de hand. Het is veilig en praktisch en het fietst lekker licht. Gebruik hiervan is handig als je even snel de stad in wilt fietsen”, aldus Laura Burgers.

Met één handbeweging van de fiets

Naast de stuurtassen met Klickfix heeft New Looxs een ruime collectie fietstassen met Racktime Snapit-adapter. Al meer dan 150 fietsmerken hebben een bagagedrager met een Racktime Snapit-systeem dat ervoor zorgt dat de tas niet meer met riempjes wordt vastgemaakt. Fietsers klikken de tas direct achterop en halen deze er met één handbeweging ook weer vanaf.

“Dit systeem is heel praktisch, maar je wilt natuurlijk wel wat keuze, zodat je een tas hebt die aansluit bij jouw stijl en smaak. Daarom heeft New Looxs nu al veertien tassen in de collectie met een voorgemonteerde Snapit-adapter. Zo is er de waterdichte Varo trunkbag voor de fietser die door weer en wind gaat. Deze tas heeft een ruim hoofdvak met extra binnenvakken en een handig netje voor bevestiging van een helm.”

Dubbele tassen

Voor fietsers die onderweg meer bagage meenemen heeft New Looxs ook dubbele tassen met Racktime, waaronder de ruime Vigo double, verkrijgbaar in twee kleuren. Deze dubbele tassen hebben een sportieve haaksluiting en veel extra vakken om alles handig mee te nemen.

De Alba double in het blaadjespatroon Folla is handig voor iedere dag. Deze tas is er in drie stijlvolle kleuren en is met één handbeweging van de fiets te halen. Alle tassen met Racktime zijn te beveiligen door middel van het slotje Secure-it. Zo kunnen fietsers hun tassen veilig op de fiets laten zitten.

Dit artikel is gesponsord door New Looxs.

 
Rik Booltink

Rik Booltink