artikel

Basil introduceert opvallende innovaties tijdens Eurobike

Winkel 7282

Met de nieuwe Basil collectie word je klant gezien! Onder het motto “be seen, be strong, be stylish” brengt het merk opvallende eyecatchers, onder andere. de Basil B-Safe Backpack Nordlicht, de Basil Carry All manden en de Basil Alu manden. LED’s go and spread the cycling joy!

Basil introduceert opvallende innovaties tijdens Eurobike
Basil presenteert opvallende nieuwe producten op Eurobike 2018. Foto Basil

– Tekst aangeleverd door Basil – 

Cool, Safe and Sound. Op de e-bike naar het werk was nog nooit zo eenvoudig. Deze fietsrugzak, die je zowel op de fiets als op de rug kunt meenemen heeft veel slimme functies.  Zo is deze tas onder andere voorzien van een onzichtbaar weggewerkte (anti-diefstal) rits en verborgen vakken. En ook  van een usb-oplaadpoort voor het opladen van je smartphone. Zowel de schouderbanden als de achterzijde zijn ‘gepolsterd’, wat voor extra draagcomfort zorgt. Verder zijn er tal van handige opbergvakjes voor bijvoorbeeld de ov-kaart en slimme bevestigingen zodat de fietsers bijvoorbeeld de fietshelm of het rolkoffertje makkelijk kunnen bevestigen. Een waterdichte regenhoes beschermt je spullen tegen de regen. De tas heeft LED-verlichting (Nordlicht Technology) waardoor je zichtbaar door het donker gaat. De B-Safe Backpack is geschikt voor 15,6” laptop en iPad, uitgevoerd  in grafiet zwart, e-bike perfect, voorzien van Hook-On systeem en reflectie op alle zijden. Inhoud is 18 l en het wordt geleverd inclusief regenhoes voor  €109,99.

Carry All mand

Wat heb je vandaag in je mand? Een vers geplukt veldboeket, de geshopte aanwinsten  uit de outlet of de boodschappen voor een gezellig avondje met vrienden? De Basil Carry All mand is een echte allesdrager. Van de vijf nieuwe dessins gemaakt van waterafstotend polyester stellen wij de nieuwe Basil Noir Carry All mand voor.  Een modieuze lichtgewicht shopping mand waar een fietser zeker mee gezien mag worden dus shop till you drop!  Kenmerkend element is de aluminium beugel met curve, waardoor een afschuining aan zadelzijde te realiseren is.  Verder is gebruik gemaakt van zachte (maar oersterke) materialen. De Basil Noir Carry All mand is uitgevoerd in twee versies: voor voorop of achterop je fiets. De versie voor voorop wordt geleverd inclusief Basil KF Adapter Plate, heeft een inhoud van 15 liter en kost € 54,99. De uitvoering voor achterop is geschikt voor het MIK systeem en wordt geleverd incl. MIK Adapter Plate, voor € 79,99.  e inspired!

Naast bovengenoemde noviteiten biedt Basil nog héél veel meer nieuws! Wil je weten welke nieuwe manden, tassen en accessoires nog meer tot de Basil collectie 2019 behoren? Bezoek dan de Basil-stand en maak kennis met alle noviteiten tijdens Eurobike 2018, van 8 tot 10 juli aanstaande in Friedrichshafen, Duitsland. Basil vind je in Hal A4, stand nummer 205.

Reageer op dit artikel