Hercules succesvol met modellen waarvan de accu in het frame is verwerkt.

Hercules succesvol met modellen waarvan de accu in het frame is verwerkt.

De eerste 2018 modellen Hercules met de accu in het frame zijn inmiddels uitgeleverd. Het aantal modellen met de accu in het frame is flink gegroeid in de collectie 2018. De nieuwe Powertube 500 accu van Bosch, de nieuwe accu´s van Shimano en BMZ zijn in de nieuw ontwikkelde frames van Hercules verwerkt.

Sponsored content door Hercules

De geintegreerde accu´s zijn door heel de brede collectie E Bikes van Hercules gebruikt. In zowel de NOS MTB serie als in de succesvolle serie vouwfietsen. Maar ook in trekking E-Bikes en stadsE-Bikes zijn in diverse modellen de accu´s in het frame te vinden.

Het Duitse merk Hercules heeft een lange geschiedenis en bestaat sinds 1886. Het merk heeft zich sindsdien sterk gericht op de produktie van kwalitatief hoogstaand produkten. De keuze van componenten is het bewijs dat na al die jaren kwaliteit maar ook produktinnovatie op een hoog niveau staat. Een groeiend aantal Herculesberijders in de Nederlandse en Belgische markt is daar een duidelijk gevolg van. De verkoop van Hercules groeit dan ook sterk en het omzetaandeel van Hercules bij de dealers van dit merk is dan ook de laatste jaren sterk gegroeid.

Voor meer informatie: www.hercules-bikes.de