Hoofdredacteur Harrie Hoitink vertrekt bij Tweewieler

Hoofdredacteur Harrie Hoitink vertrekt bij Tweewieler

Hoofdredacteur Harrie Hoitink vertrekt na ruim vijf jaar bij Tweewieler en wordt zelfstandig ondernemer in de journalistiek en communicatie.

“Ik heb ruim vijf jaar lang met heel veel plezier en energie aan Tweewieler mogen werken”, vertelt Harrie Hoitink. “Daarbij heb ik samen met het team deze mooie titel een stuk verder gebracht met verdiepende artikelen, mooie ondernemersverhalen, het Tweewieler Café, de Tweewieler Awards met als onderdeel daarvan de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar, video’s en de Tweewieler Podcasts. Naast de doorontwikkeling van het gedrukte magazine hebben we ook verschillende online magazines uitgegeven en hebben we de website gerestyled. Er staat een stevig merk waar de ondernemer in de tweewielerbranche absoluut zijn voordeel mee doet.”

Eigen bedrijf

Hoitink zet zijn carrière voort als zelfstandig ondernemer in de journalistiek en communicatie. “Het schrijven van artikelen, berichten en reportages is mijn grote passie. Als hoofdredacteur kwam ik daar steeds minder aan toe. Met deze stap krijg ik daar meer tijd voor.” Het zelfstandig ondernemerschap is Harrie Hoitink overigens niet vreemd. Voordat hij bij Tweewieler startte was hij al ruim 20 jaar zelfstandig ondernemer in de journalistiek en communicatie en werkte hij in opdracht voor tal van uitgevers en bedrijven in uiteenlopende branches.

Totdat een opvolger voor Harrie Hoitink is gevonden blijft Hedwig Berendsen, Senior Redacteur Tweewieler, het aanspreekpunt op de redactie.