BOVAG-bijeenkomst op maandag 26 februari: voor de hele branche 

BOVAG-bijeenkomst op maandag 26 februari: voor de hele branche 

BOVAG organiseert een bijeenkomst voor de fietsbranche. Op maandag 26 februari 2024 ben je - ook als je geen BOVAG-lid bent - van harte welkom in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch, aansluitend op de tweede dag van het B2B Festival.

De bijeenkomst bestaat uit een compact, informeel en boeiend programma met diverse sprekers. Zo praat de voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof je bij over de regeldruk voor ondernemers. Hij is een gepassioneerd belangenbehartiger voor het midden- en kleinbedrijf die met beide benen op de grond staat. Bijna wekelijks stelt hij in nieuwsprogramma’s en aan talkshowtafels overheidsbeleid aan de kaak. Hij komt ook op voor jouw belang. Welke tips heeft hij voor de fietsbranche? Vraag het ‘m zelf!

Oud-schaatser Ben van der Burg over AI

Daarnaast vertelt Ben van der Burg over de veranderingen door Artificial Intelligence (AI). Naast oud-schaatser, ondernemer, IT-specialist, auteur, podcast- en radiomaker is hij regelmatig te gast bij tv-programma Vandaag Inside. Hij weet namelijk alles van technologische ontwikkelingen en kunstmatige intelligentie en wat de maatschappelijke impact ervan is. Hij deelt interessante weetjes en maakt met ons een doorkijkje naar de toekomst. 

Programma maandag 26 februari 

  • 15.30 uur          Inloop en ontvangst
  • 16.00 uur         Aanvang programma
  • 18.00 uur          Afsluiting en netwerken

Tijdens de BOVAG-bijeenkomst worden ook de uitkomsten van het RODI-onderzoek besproken en zoomt BOVAG in op een aantal belangrijke dossiers en projecten. Met een hapje en drankje heb je bovendien volop gelegenheid om collega’s en relaties uitgebreid te spreken.  

Meld je nu aan 

Of je nu wel of geen BOVAG-lid bent, aanmelden voor de BOVAG-bijeenkomst kan via deze link.