Leader Fox komt met nieuw logo en marketingstrategie

Leader Fox komt met nieuw logo en marketingstrategie

In de huidige maatschappij kiezen steeds meer mensen voor een gezonde levensstijl met regelmatige lichamelijke beweging. Leader Fox wil deze mensen hierbij ondersteunen: het merk lanceert een nieuw logo en een vernieuwde marketingstrategie, en presenteert verder een uitgebreid assortiment aan fietsen en e-bikes om aan deze behoeften tegemoet te komen.

Het ontwerp, de ontwikkeling van productiemodellen en de assemblage van de fietsen vinden plaats in een werkplaats in een nieuwe faciliteit in Budweis in Tsjechië. Bij de opening van deze moderne productielocatie heeft Leader Fox gelijktijdig een nieuwe flagshipstore geopend, ter vervanging van de traditionele winkel in het stadscentrum.

Cruciaal jaar

Daniel Kminek, CSO bij Leader Fox, omschrijft 2023 als een cruciaal jaar voor het bedrijf. “We ondergaan een transformatie. Ons nieuwe logo staat voor onze vernieuwing en passie voor fietsen. We bouwen aan een marketingstrategie om onze filosofie op onze klanten over te brengen. Leader Fox is niet alleen een merk; het is een metgezel tijdens elke rit. Onze klanten zijn de drijvende kracht. Het jaar 2023 geeft ons de kans om te laten zien wie we zijn geworden en waar we naar toe gaan. Samen met de klanten komen we vooruit.”

Een fietsmaatje voor iedereen

Het assortiment van Leader Fox in fietsen en e-bikes is geschikt voor een breed publiek. Van de fervente avonturier die op zoek is naar off-road paden tot de stadsfietser die door drukke straten navigeert. Het merk ontwerpt en produceert mountainbikes, crossfietsen en trekkingfietsen, kinderfietsen en loopfietsen, driewielers voor volwassenen en de laatste jaren ook elektrische fietsen waarvan de populariteit sterk blijft groeien.

Meerdere modellen

Het model Arran combineert betrouwbaarheid met moderne technologie, wat samen met een flexibel frame en 27,5 inch wielen zorgt voor dynamische ritten op off-road paden en in de stad. Dit model wordt aangedreven door het Panasonic GX Ultimate aandrijfsysteem.

Ayra

De Ayra is de perfecte keuze voor degenen die de voorkeur geven aan grotere wielen. Dit model is ontworpen met een frame dat geoptimaliseerd is voor hoge snelheden en wordt ook aangedreven door de Panasonic GX Ultimate motor.

Axen

De Axen serie kan bijna alles aan: van avontuurlijke off-road excursies tot comfortabele stadsritten. Dit model wordt ook aangedreven door de Panasonic GX Ultimate motor.

Leader Fox is niet alleen een merk; het is een metgezel tijdens elke rit”

Nara

Ontworpen voor moedige vrouwen, straalt het Nara model elegantie uit. Dit model is uitgerust met een motor aan de achterzijde, waarbij een comfortabele rit wordt gecombineerd met een stijlvolle uitstraling.

Harper

Het Harper model is ontworpen voor adrenaline en downhill liefhebbers. Met de precisie van 1x11 speed versnellingen kunnen rijders hun snelheidsbereik controleren, waardoor elke trail een spannende ervaring wordt.

Cargo e-bike

Voor families presenteert Leader Fox de Cargo e-bike Family One. Met een Bafang M420 motor en stevige constructie kan deze e-bike al het vrachtvervoer dragen, zelfs de kinderen. De nieuwe collectie van Leader Fox voor 2023 is verkrijgbaar via hun online shop op e-shop.leaderfox.com

Dit artikel is gesponsord door Leader Fox