Staat goed werkgeverschap hoog op je agenda? Schrijf je nu in!

Staat goed werkgeverschap hoog op je agenda? Schrijf je nu in!

Dit jaar kun je, naast aanmelden voor de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2023, ook inschrijven voor een van deze drie awards. Zoals de award voor de Beste werkgever. Is jouw team de sleutel van jouw succes? Wil je dat je mensen het beste uit zichzelf halen? Vind je het essentieel dat je medewerkers je kunnen vertrouwen?

Schrijf je dan op de website www.tweewielerawards.nl in voor de Tweewieler Award voor de Beste werkgever van 2023 onder de fietsenwinkels in Nederland en Vlaanderen. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en nomineert vijf bedrijven voor de titel.

Drie awards en een overall winnaar

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar wordt dit jaar voor 26e keer gehouden. De winnaar van de verkiezing is een voorbeeld voor de branche en mag een jaar lang profiteren van de titel. Nieuw dit jaar is dat naast de overall winnaar ook drie Tweewieler Awards worden uitgereikt: voor Innovatief Ondernemerschap, voor Beste Werkgever en Klantvriendelijkste Winkel.

Motivatie en foto’s

Inschrijven voor een van de awards kan via www.tweewielerawards.nl. Bij de inschrijving worden een aantal op vragen gesteld en vragen we je wat foto’s in te sturen. Je inschrijving moet uiterlijk vrijdag 1 september 2023 binnen zijn.


Hoofdpartner


Partners
Sponsors