Built-to-last en snel leverbaar: dit zijn de 12-speed cassettes van SunRace

Built-to-last en snel leverbaar: dit zijn de 12-speed cassettes van SunRace

Op zoek naar een nieuwe cassette? Denk dan eens aan SunRace. Met hun 12-speed cassettes bestormen ze de markt en niet voor niets zijn steeds meer fietsliefhebbers enthousiast over deze onderdelen. De 12-speeds zijn betrouwbaar, gaan lang mee, zijn altijd snel leverbaar en zijn beschikbaar voor een goede prijs. Hoe krijgt SunRace dat voor elkaar? In dit artikel doet de fietsonderdelenleverancier een boekje open over hun product.

Te beginnen met de betrouwbaarheid van de fietsonderdelen, en in dit geval de cassettes in het bijzonder. De onderdelen van SunRace zijn met zorg ontwikkeld. Daardoor functioneren ze altijd stabiel en op een hoogwaardig niveau. De verschillende sprockets van de cassettes bijvoorbeeld sluiten goed op elkaar aan en schakelen soepel. Dat blijven ze doen, ook als de materialen ouder worden.

Dat komt omdat SunRace kiest voor kwalitatief goede materialen en altijd kwaliteit verkiest boven trends. De cassettes zijn bijvoorbeeld ook niet ingewikkelder gemaakt dan nodig. Zo gaan er minder snel onderdelen stuk en kunnen fietsers altijd zorgeloos op pad.

Multi-inzetbaar

Wat ook goed past bij het ontzorgen van de fietser: de 12-speed cassettes van SunRace zijn verkrijgbaar met een HG, Micro-spline en XD passing. Zo kun je wel genieten van het rijplezier van de 12-speeds van SunRace, zonder verder je hele fietssysteem te hoeven reconstrueren. 

Maar er is meer: stel dat je merkt dat de kleinste drie tandwielen van je SunRace 12-speed cassette sneller slijten dan de rest, omdat je vaak in een hoge versnelling fietst. Dan is het ook mogelijk om alleen die drie tandwielen te vervangen met de 10, 11 of 12-speed replacement kit. Zo hoef je bij slijtage niet direct de hele cassette te vervangen.

Snelle levering

SunRace belooft fietsers dat onderdelen altijd snel leverbaar zijn. Hoe ze dat kunnen zeggen in tijden van wereldwijde logistieke uitdagingen? Omdat ze beschikken over een Europees magazijn in Mijdrecht. Als je op zoek bent naar een nieuw SunRace-onderdeel hoeft die dus niet uit verre, overzeese bestemmingen te komen.

Dit artikel is gesponsord door SunRace Sturmey-Archer Inc