BBB Cycling organiseert geslaagd dealerevent in Eindhoven

BBB Cycling organiseert geslaagd dealerevent in Eindhoven

BBB Cycling heeft in maart een kleinschalig dealerevenement georganiseerd voor een groep enthousiaste fietsendealers. Het doel was om samen met de dealers een gezellige en sportieve dag op de fiets te hebben. Het evenement omvatte onder andere een graveltocht en een pubquiz, gevolgd door pasta's en speciaalbieren.

Het hoogtepunt van de dag was de graveltocht onder leiding van Les Baroudeurs, met onder anderen de ex-profs Stef Clement, Rick Flens en Iris Slappendel. De deelnemers werden verdeeld in vier groepen en verkenden de onverharde paden rondom Eindhoven op hun gravelbike of MTB. “Het was een waar genot om door het mooie landschap (zoals de Strabrechtse heide) te fietsen. Het weer zat mee. In de ochtend had het geregend, maar tijdens het fietsen was het droog en lekker”, aldus Trade Marketeer bij BBB Cycling Jan-Kees Pennings.

Op de foto bij Léon van Bon

Onder de modderspetters werden bij terugkomst van alle fietsers portretfoto's gemaakt door fotograaf Léon van Bon, die alle dealers thuis opgestuurd hebben gekregen, als herinnering en die de dealers kunnen gebruiken om hun winkel of huis op te fleuren. Een aantal van de foto’s zal ook opgenomen worden in de merkcampagne ‘Wij zijn BBB Cycling’.

Pasta & pubquiz

De fietsen werden schoongemaakt en daarna was het tijd voor een borrel en een pubquiz, waarbij de dealers hun kennis van de aanwezige ex-profs BBB Cycling en de fietsbranche konden testen. Rutger en Madelon van Wielercafé CYKLIST verzorgden de deelnemers met pasta's en speciaalbieren.

Volgende editie

BBB Cycling kijkt met veel plezier terug op het geslaagde evenement. “Het was mooi om te zien dat de dealers onderling ook goed contact hadden en nieuwe connecties hebben opgedaan”, benoemt Jan-Kees Pennings. “Het organiseren van een dergelijk evenement is voor BBB Cycling belangrijk, omdat we graag in contact blijven met onze klanten en de banden willen versterken.” De plannen voor de volgende editie liggen al klaar. Deze zal na de zomer in België worden georganiseerd.

Dit artikel is gesponsord door BBB Cycling.