SKS Germany komt met flexibele bagageoplossing voor MTB en gravelbikes

SKS Germany komt met flexibele bagageoplossing voor MTB en gravelbikes

Steeds vaker worden (e)-mountainbikes en gravelbikes gebruikt voor langere tochten en bikepacking vakanties. Met de nieuwe INFINITY UNIVERSAL bagagedrager kun je gemakkelijk bagage meenemen. Deze lichte aluminium achterdrager plaats je in een handomdraai en kan 12 kilo dragen. De drager is voorbereid op een spatbord en achterlicht. Aan de MIK-adapterplaat kan je eenvoudig tassen met dit kliksysteem bevestigen.

Wie gaat bikepacken komt een heel eind met bikepacking-tassen aan het stuur, frame en zadel. De INFINITY UNIVERSAL bagagedrager maakt het nog gemakkelijker. Dankzij een verstelmechanisme kan de drager aan vrijwel elke framegeometrie worden aangepast. Plaatsing gaat op de staande achtervork, in een hoek tussen 26 en 60°. Het quick-release systeem met sterke nylon banden zorgt voor een gemakkelijke én solide montage. Een Torx-sleutel waarmee je de snelspanner kunt vastzetten, is bij de levering inbegrepen. De drager zit zeer solide en zal ook met bagage op zware tracks niet verschuiven. Na de tocht haal je de drager er in seconden weer af.

Spatbord aan de bagagedrager. Plus bijpassend voorspatbord

Wil je je bagage beschermen tegen opspattend vuil? De INFINITY UNIVERSAL MUDGUARD is een matzwart achterspatbord dat je met een paar simpele handelingen aan de INFINITY UNIVERSAL bagagedrager klikt. Dankzij de flexibele sandwichconstructie, waarbij aluminium strips in een kunststof mantel zijn verwerkt, is dit spatbord robuust, buigstijf en beschermd tegen corrosie. De spatborden zijn er in twee profielbreedtes van 56 en 75 millimeter. Ze beschermen zowel bagage, fiets, fietser als achterliggers. SKS Germany levert ook een bijpassend voorspatbord: INFINITY UNIVERSAL MUDGUARD FRONT, eveneens in de breedtes: 56 en 75 millimeter.

Geïntegreerd Spanninga-achterlicht in de bagagedrager

Fietsen in het donker? De INFINITY UNIVERSAL bagagedrager is ook voorbereid op een achterlicht. Dit krachtige en minimalistische platte fietsachterlicht INIFINITY UNIVERSAL REARLIGHT is van Spanninga en zorgt voor een goede zichtbaarheid. Dankzij COB-ledtechnologie overtuigt het licht met een gelijkmatige, heldere lichtstroom van 30 lumen. Het achterlicht wordt met de bijgeleverde adapter eenvoudig aan de bagagedrager INFINITY UNIVERSAL gemonteerd. Na de eerste montage plaats (en verwijder) je dit licht zonder gereedschap. Met de bijgeleverde rubberen bandjes in twee maten kan het licht ook aan de zadelpen of aan de staande achtervork worden bevestigd. De accu zorgt voor een brandduur tot vijf uur en kan via USB worden opgeladen. Het achterlicht heeft een spaarschakelaar en een laadindicator. Met Duitse wegverkeer-goedkeuring (StVZO).

MIK-kliksysteem voor tassen

De INFINITY UNIVERSAL drager is voorzien van een MIK-adapterplaat. Daar kun je eenvoudig tassen met dit kliksysteem op bevestigen. Zoals de fietstas INFINITY TOPBAG, met een volume van 7 liter, plus een elastisch bagagenet om bijvoorbeeld een regenjack bij de hand te hebben. De robuuste stof van de tas is waterdicht, met getapete naden. De grote binnenzak met rolsluiting en de gevoerde binnenvakken zorgen voor extra bescherming van de inhoud. De tas heeft reflecterende elementen en is voorzien van lussen voor het bevestigen van een achterlicht. Wordt geleverd met handige schouderriem.

Prijzen en garanties

SKS Germany verstrekt 5 jaar garantie op alle producten. Op elektronica geldt een garantie van 2 jaar.

Prijzen:

  • INFINITY UNIVERSAL achterdrager: 109,99 euro
  • INFINITY UNIVERSAL MUDGUARD REAR & FRONT spatborden 56/75mm: 24,99 euro elk
  • INIFINITY UNIVERSAL REARLIGHT: 29,99 euro
  • INFINITY TOPBAG: 99,99 euro

Dit artikel is gesponsord door SKS.