Cyclingworld Europe 2023 - Europa's bikeshow in een bijzondere ambiance

Cyclingworld Europe 2023 - Europa's bikeshow in een bijzondere ambiance

Cyclingworld Europe is één van de belangrijkste bikeshows in Europa, gehouden in een werkelijk spectaculaire industriële sfeer, gelegen in het Duitse Düsseldorf, zeer dicht bij de Nederlands/Duitse grens. Wat biedt deze bikeshow?

Mobiliteitsomslag, nieuwe mobiliteit, duurzaamheid, klimaatneutraliteit en nog veel meer. Al deze modewoorden zijn bijna alomtegenwoordig en er is nauwelijks een beurs die hier meer voor staat dan Cyclingworld Europe, die van 10-12 maart 2023 plaatsvindt in Düsseldorf. In een van de dichtstbevolkte gebieden van Europa zal het hele 'Fete du Vélo' plaatsvinden in de ambiance van de voormalige staalfabriek Areal Böhler, die state-of-the-art is in de competitie van evenementenlocaties in heel Europa.

The place to meet

Cyclingworld Europe werd door corona afgelast in 2020 en 2021 en was in maart 2022 een groot succes, ondanks aanzienlijke beperkingen: overvolle hallen, tevreden exposanten en een unieke beursflair. Cyclingworld Europe 2023 sluit naadloos aan op dit succes. Steeds meer bedrijven uit de fiets- en e-bike-branche zien in dat Düsseldorf een perfecte 'place to meet' is - en dat straalt nu duidelijk af op de buurlanden Nederland en België, omdat Düsseldorf vanuit beide landen zeer goed bereikbaar is.

Demoworld

Er worden meer dan 300 exposanten uit 30 verschillende landen, tot 450 merken en ongeveer 25.000 bezoekers verwacht. Voor 2023 is de tentoonstellingsruimte opnieuw vergroot tot ongeveer 18.000 m². Daarbij komt nog ongeveer 65.000 m² festivalterrein buiten. Het gevarieerde concept met een Demoworld voor het testen van de fietsen en e-bikes van ongeveer 100 merken en met vele side-events zoals een Single Speed-Criterium, een groot Kinder-Fiets-Cours, tochten, workshops, ritten, trainingen en alles wat met fietsen te maken heeft, geeft nog veel meer redenen voor een reis naar Düsseldorf in het tweede weekend van maart in 2023.

Professionals uit de bike- en e-bike-industrie, zoals dealers, fabrikanten, distributeurs uit heel Europa worden uitgenodigd om de beurs te bezoeken zonder entree te betalen. Deze gratis business-pro-tickets kunnen nu worden gereserveerd via www.cyclingworld.de/en/informations/dealer

Dit artikel is gesponsord door Cyclingworld.