Merida Benelux importeur van Grezzy+

Merida Benelux importeur van Grezzy+

Het Spaanse Grezzy+ maakt innovatieve smeer- en schoonmaakmiddelen voor sportieve fietsen en intensief gebruik. De producten zijn per direct verkrijgbaar via Merida Benelux.

Hippe kleuren, aansprekende verpakking: Grezzy+ is een fris, jong merk met een passie voor fietsonderhoudsmiddelen. In het assortiment vind je kettingwax voor zowel droge als natte weersomstandigheden, regulier schoonmaakmiddel en een schoonmaakmiddel dat zonder water te gebruiken is.

Assortiment tubeless producten

Daarnaast biedt Grezzy+ alle producten om fietswielen tubeless te maken: velglint in verschillende breedtes voor zowel racefiets- als mountainbike velgen, tubeless ventielen en latex in kleine- en grootverpakking. Het merk ontwikkelde tevens een aparte latex voor de racefiets en mountainbike. Omdat racefietsbanden gebruikt worden met een hogere bandenspanning dan mountainbikebanden, vraagt dit om een net iets andere vloeistofsamenstelling.

Contact gelegd via Bahrain Cycling Academy

Marketingmanager Bart Oosting legt uit hoe de samenwerking tussen Merida Benelux en Grezzy+ tot stand is gekomen: “We zijn in contact gekomen met Grezzy+ via Bahrain Cycling Academy, de opleidingsploeg van Team Bahrain Victorious. Zij waren erg te spreken over de producten van Grezzy+. Het is een jong en enthousiast bedrijf, gevestigd bij het Spaanse Valencia. We kregen een aantal producten op proef die wij vervolgens in het Merida Experience center uitgebreid hebben kunnen testen. Na verschillende testritten en een groot aantal kilometers op de racefiets, mountainbike en gravelfiets waren we het snel eens.”

Aansprekende, opvallende verpakking

Grezzy+ is volgens Bart Oosting een mooie aanvulling op het Merida Benelux-portfolio. “Omdat de producten gewoon erg goed functioneren, maar ook omdat Grezzy+ haar producten in een aansprekende verpakking weet te presenteren. Consumenten vinden de producten door de felle kleurtjes gemakkelijk terug in de schuur of werkplaats.” De producten van Grezzy+ zijn voor iedereen beschikbaar via Merida.nl De prijzen voor de vakhandel zijn via de Merida Dealerportal of op aanvraag beschikbaar.