Nieuwe urban elektrische fiets van BH Bikes

Nieuwe urban elektrische fiets van BH Bikes

BH Bikes introduceert de BH Core Cross.. Dit model is opgebouwd rond een aluminium frame. De onderbuis is, ondanks de ingebouwde accu, klein van formaat. Ook de ruimte van de trapas is compact gehouden dankzij het kleine formaat van de eigen 2EXMAGII motor.

De 2EXMAGII motor is de tweede generatie motoren van BH. Hij weegt 2,1 kg, heeft een vermogen van 250 W en een maximumkoppel van 65 Nm. Een belangrijk punt van de 2EXMAGII motor is dat er geen wrijving is wanneer je zonder hulp trapt. Hierdoor kan je ook voorbij de 25 km per uur soepel trappen. Verder heeft de e-bike dankzij de 540 Wh batterij een groot bereik.

Urban e-bike

Het bedrijf omschrijft de fiets als een urban e-bike die dient als fiets voor dagelijks gebruik en recreatieve uitstapjes. Het frame van de BH Core Cross heeft beugels voor bagagedragers en andere accessoires die op verschillende delen van de fiets kunnen worden bevestigd.

Afmontage

De fiets beschikt over een X-Remote display, waarop je alle informatie tijdens het fietsen kan terugvinden. Verder worden er standaard spatborden, verlichting en bagagedragers op de de BH Core Cross gemonteerd. De adviesverkoopprijs van de elektrische fiets is 2.900 euro.

Lees meer over