Droom van Jan van der Meer van CyclOn gaat in vervulling

Droom van Jan van der Meer van CyclOn gaat in vervulling

Sales Promotor Jan van der Meer van CyclOn gaat het bedrijf begin volgend jaar verlaten. Jan was de afgelopen zeven jaar voor veel dealers, ploegen en fietsfabrikanten het vertrouwde gezicht van het merk.

Droom van Jan van der Meer van CyclOn gaat in vervulling
Jan van de Meer (rechts) gaat de komende weken zijn kennis overdragen.

Samen met zijn gezin gaat Jan in de omgeving van Murcia in Spanje een groepsaccommodatie voor fietsers en culinaire liefhebbers runnen.

Uitbreiding team

De komende weken zal Jan van der Meer samen met de nieuwe Commercieel Manager van CyclOn, Arno van Kommer, zorgen voor een soepele overdracht van zijn kennis en is hij ook nog aanwezig op het Dynamo Retail Event in Halfweg.
CyclOn is druk bezig om op korte termijn het team aan te vullen: “Zodat we naast Remco Schouten weer een tweede Sales Promotor hebben om onze dealers en ploegen te ondersteunen bij het verkopen en gebruiken van onze BikeCare producten”, aldus Paul Boers, Managing Director en eigenaar van CyclOn.

Jan bezoeken in Spanje

“Samen met Jan hebben we enorme stappen gezet in het bouwen van ons merk. Natuurlijk is het jammer dat hij ons bedrijf gaat verlaten, maar als ondernemer snap ik als geen ander dat hij deze kans in Spanje niet kan laten lopen. Ik wens hem ontzettend veel succes bij het invulling geven aan zijn passie en ik kan vanzelfsprekend iedereen aanraden om een keer een bezoek te brengen aan Casa Rural La Buena Vista. Als gastheer en kok zal Jan zorgen voor een perfect verzorgd trainingskamp, een unieke fietsbeleving voor toerrijders of onvergetelijke culinaire ervaringen en andere groepen in een fantastische omgeving.”