Arno van Kommer als commercieel manager aan de slag bij CyclOn

Arno van Kommer als commercieel manager aan de slag bij CyclOn

Het marketing- en salesteam van CyclOn is versterkt met de komst van Arno van Kommer. Hij is begin november in dienst getreden als commercieel manager. CyclOn wil als fabrikant in fietsonderhoudsproducten haar positie als marktleider in de Benelux verder versterken en heeft volop internationale ambities.

Arno van Kommer als commercieel manager aan de slag bij CyclOn

De afgelopen jaren heeft CyclOn een forse groei doorgemaakt volgens Managing Director Paul Boers: “Tijdens de coronacrisis zijn er steeds meer sportieve fietsers bijgekomen die gebruik maken van onze onderhoudsproducten. Tegelijkertijd krijgt ook het onderhouden van e-bikes meer aandacht van recreatieve fietsers en de fietsers die de e-bike juist inzetten voor woon-werk of woon-school gebruik.”

Verder professionaliseren

Deze groei heeft het mogelijk gemaakt om verder te investeren in de positionering van het merk: “Hier gaan we de komende jaren nog veel meer inhoud aangeven. Tegelijkertijd gaan we verder met het ondersteunen van onze huidige en toekomstige klanten in binnen- en buitenland.” Arno van Kommer is voor velen in de rijwielbranche geen onbekende, hiervoor was hij Sales Director bij Wolvenberg. “Met zijn komst willen we onze salesorganisatie verder professionaliseren. Met zijn kennis en netwerk kunnen we weer een paar forse stappen gaan zetten bij het realiseren van onze ambitie.”