Serenco presenteert BOXO fietsgereedschapset

Serenco, importeur en distribiteur voor het gereedschapsmerk BOXO, heeft een fietsgereedschapset ontwikkeld. De set wordt in samenwerking met Leo Steijn op de markt gebracht.

BOXO produceert al ruim 40 jaar gereedschap voor professionals. De klantenkring bevindt zich grotendeels in de automotive branche, de transportsector, de landbouw en de industrie. Naast gereedschap is BOXO ook producent van ‘Organized Storage Modules’, oftewel werkplaatsinrichting-modules. Het bedrijf merkte dat ook de fietsenbranche steeds vaker aanklopte voor deze systemen. Daarop besloot het bedrijf om speciaal voor de fietsbranche een fietsgereedschapset te ontwikkelen.

Samenwerking met Leo Steijn

Om de fietsbranche te bereiken, is BOXO-importeur Serenco een samenwerking gestart met Leo Steijn. Marketingmanager Paul van Beukering: “Met een achtergrond in de wielersport heeft Leo zich de afgelopen jaren als zelfstandig fietsondernemer ontwikkeld tot een adviseur en voorvechter van de belangen van de fietsondernemers. Leo houdt zich volop bezig met de veranderende fietsbranche. In zijn rol als adviseur en influencer probeert hij andere fietsondernemers wegwijs te maken in de industrie.”