Andrea Lodder versterkt marketingteam Merida Benelux

Andrea Lodder versterkt marketingteam Merida Benelux

Merida Benelux in Apeldoorn heeft het team uitgebreid met Andrea Lodder. Zij gaat aan de slag in het marketingteam. De afgelopen vijf jaar was ze werkzaam bij de Pedaleur in Doetinchem.

Daarvoor werkte Andrea Lodder tien jaar in de sales. Met de overgang naar Merida Benelux maakt Lodder de stap naar de kant van de distributeur. “Bij Merida krijg ik een hele mooie kans om stappen te maken in zowel de online marketing als de e-commerce. Beide worden steeds belangrijker en vanuit mijn ervaring met consumenten en toeleveranciers weet ik zeker dat ik van toegevoegde waarde kan zijn binnen Merida Benelux”, aldus Lodder.

Vrouwenwielrennen oppakken

Algemeen directeur Peter Koperdraad is blij met de komst van Andrea: “Ik denk dat we met haar ervaring en kunde op de sociale media mooie stappen kunnen gaan maken. In haar jaren bij de Pedaleur heeft ze ook de nodige technische fietskennis kunnen opdoen, wat uiteraard altijd goed van pas komt.”
Andrea Lodder heeft de nodige kilometers in de benen op de fiets. “In mijn vrije tijd fiets ik graag een rondje op mijn racefiets of gravelbike. Af en toe rij ik ook een elite-koers op de weg, maar heel stiekem heb ik toch een grote voorliefde voor het gravellen. Het uiteindelijke doel is het rijden van Unbound Gravel in Kansas in de Verenigde Staten. Samen met Fietsvrouwen.cc probeer ik andere meiden te enthousiasmeren om de fiets te pakken en ze door middel van social rides en blogs te helpen met handige tips en tricks. Het vrouwenwielrennen zit in de lift en deze kans willen we dan ook met beide handen aanpakken.”

Hedwig Berendsen

Hedwig Berendsen

Senior redacteur Tweewieler