Rad Power Bikes introduceert nieuwe elektrische vouwfiets

Rad Power Bikes introduceert nieuwe elektrische vouwfiets

Rad Power Bikes komt met de nieuwe RadExpand 5 elektrische vouwfiets. Het ontwerp van de Amerikaanse fabrikant combineert het comfort van een elektrische fatbike met de compactheid van een vouwfiets.

Met de RadExpand 5 hebben de ingenieurs en ontwerpers van Rad Power Bikes een vouwfiets met een e-bike gecombineerd en daarmee een hybride concept gecreëerd. Dankzij zijn ontwerp en technische innovaties is de RadExpand 5 een goed alternatief voor conventionele vouwfietsen en e-bikes. De RadExpand 5 is sinds kort ook beschikbaar in Nederland voor 1.499 euro.

Heldere verlichting

De elektrische vouwfiets heeft brede 4-inch banden die zorgen voor meer stabiliteit en zekerheid. Hierdoor heeft de rijder meer grip en fietsplezier op zowel asfalt- als onverharde wegen. De heldere verlichting gaat automatisch aan zodra je de fiets start, wat zorgt voor meer zichtbaarheid in alle weersomstandigheden. De RadExpand 5 wordt geleverd met een bagagedrager voor ladingen tot 25 kg. Het totale draagvermogen van de e-bike is 125 kg.

De RadExpand 5 past opgevouwen in iedere kofferbak.
De RadExpand 5 past opgevouwen in iedere kofferbak.

Klein formaat

Het stuur op de elektrische vouwfiets is verstelbaar, wat fietsers een ergonomische fietshouding biedt. Daarnaast zorgen de scharnieren aan het stuur en in het midden van de e-bike ervoor dat de fiets compact en handzaam kan worden opgevouwen. Dankzij zijn kleine formaat past de RadExpand 5 opgevouwen in iedere kofferbak en is de fiets gemakkelijk mee te nemen in het openbaar vervoer.