Kruitbosch organiseert weer fysieke dealerevents

Kruitbosch organiseert weer fysieke dealerevents

Na drie jaar online edities als gevolg van corona komt Kruitbosch dit jaar weer met fysieke dealerevents: één voor de Nederlandse dealers en één event voor internationale klanten. De Kruitbosch Mobility Days - inderdaad een nieuwe naam - worden in Nederland gehouden op 12 en 13 september 2022 en in België op 2 en 3 oktober.

Op de Kruitbosch Mobility Days events toont Kruitbosch alles wat te maken heeft met mobiliteit. En dat gaat veel breder dan alleen de fietsen. Met interessante producttrainingen, innovatieve producten, een blik naar de toekomst van mobiliteit en natuurlijk de collectie van Cortina en Alpina, wil Kruitbosch dealers inspireren met mooie producten en helpen met (nieuwe) groeikansen. Uiteraard is er genoeg gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

On Track in Amersfoort

De Mobility Days voor Nederlandse dealers worden gehouden op maandag 12 en dinsdag 13 september. In de sfeervolle Rijtuigenloods in Amersfoort worden de nieuwe collectie fietsen, de nieuwste onderdelen & accessoires en innovatieve mobiliteitsoplossingen gepresenteerd. Thema van de dealerdagen is ‘On Track’; Kruitbosch neemt dealers mee in de toekomst van de duurzame stadsmobiliteit. Het event straalt tussen de oude sfeervolle treinen in de loods onder andere door beurstands in de vorm van winkeltjes en een gezellig stadsplein met heerlijke catering de sfeer uit van de groene stad.

Internationale dealers naar Belgische Zwijnaarde

De Kruitbosch Mobility Days in België vinden plaats op zondag 2 en maandag 3 oktober in The Lab in Zwijnaarde. De focus ligt hier in de eerste plaats op Cortina en Alpina. Cortina verstevigde de voorbije twee jaar zijn positie in België en zet enthousiast door richting Frankrijk en Duitsland met een gepast assortiment voor deze regio’s. Naast het ontdekken van de nieuwe collectie is er ruimte om fietsen te testen, vragen te stellen aan de aanwezige e-bike specialisten en uiteraard te genieten van een lekker hapje en drankje!

Dealers ontvangen binnenkort in de mail een uitnodiging, waarna ze zich kunnen inschrijven via de dealerportal.

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler