Dit zijn de 20 genomineerden voor de winkelverkiezing; leer ze kennen

Dit zijn de 20 genomineerden  voor de winkelverkiezing; leer ze kennen
Wie volgt Hoogeveen Tweewielers uit Gouda op als winnaar van de verkiezing? Op maandag 19 september wordt de winnaar op de beursvloer van de Velovak bekendgemaakt.

De volgende ronde van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2022 is ingegaan: uit de inschrijvingen zijn door de vakjury 20 bedrijven genomineerd. We stellen de bedrijven voor die in deze speciale 25e jubileumeditie van de verkiezing de strijd met elkaar aangaan.

Ook dit jaar was het niveau van de tweewielerbedrijven die zich hebben ingeschreven hoog. De vakkundige, onafhankelijke vakjury besteedde flink wat tijd en discussies aan de beoordeling van de inzendingen. Daarbij zijn onder andere het ondernemerschap, de uitstraling van winkel en werkplaats en de maatschappelijke rol van het tweewielerbedrijf bekeken.
Onder de genomineerde tweewielerwinkels bevinden zich bedrijven die al aan eerdere edities meededen en zelfs wonnen(!), maar ook ondernemers die zich voor het eerst hebben ingeschreven.

Mystery shopper op bezoek

In de tweede ronde krijgen de tweewielerwinkels bezoek van een mystery shopper, de online prestatie van de bedrijven geanalyseerd en de ondernemers krijgen nog wat aanvullende vragen en een financiële check. Op basis van deze nieuwe en de reeds aangeleverde gegevens kiest de vakjury de finalisten die doorgaan naar de grote finale die op maandag 19 september aanstaande wordt gehouden tijdens Velovak. Hierna presenteren we – in alfabetische volgorde – de genomineerde tweewielerwinkels.


Hoofdpartner:

Partners: