AGU ontwerpt samen met Marianne Vos set wielerkleding

AGU ontwerpt samen met Marianne Vos set wielerkleding

AGU is een exclusieve samenwerking aangegaan met Marianne Vos. Samen maakten ze een set van een shirt en een bibshort. Het wielershirt, dat speciaal is ontworpen voor vrouwen, bevat - hoe kan het ook anders - een vossenmotief.

De samenwerking tussen AGU en Marianne Vos heeft samen met de bibshort geleid tot een set voor wielrensters die net als Marianne design, performance en comfort hoog in het vaandel hebben staan. AGU wilde dit doen om haar prestaties en toewijding aan het vrouwenwielrennen te eren: "Marianne Vos is de enige vrouwelijke wielrenster die de afgelopen twee decennia onafgebroken op het hoogste niveau heeft gepresteerd."

Team Jumbo-Visma

In de afgelopen jaren hebben Marianne Vos en AGU al nauw samengewerkt aan de wielerkleding voor de vrouwenploeg van Team Jumbo-Visma. De wielerset voor vrouwen die nu gelanceerd wordt, is door AGU samen met Marianne ontwikkeld. In dit proces is alles aan bod gekomen wat Marianne belangrijk vindt in een wielerkit. In het design is ook Marianne’s liefde voor de natuur en offroad fietsen verwerkt. De jersey is voorzien van een speciaal ontworpen vossen-logo.