De deadline nadert: schrijf je nú in voor de verkiezing!

Doe mee aan de jubileumeditie van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2022! De deadline is aanstaande maandag 20 juni, dus je hebt nog ruim vier dagen om het formulier in te vullen. Het inschrijfformulier is dit jaar flink vereenvoudigd, je hoeft voor deze eerste ronde bijvoorbeeld geen financiële gegevens in te vullen.
Delen:
Volg jij Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda op als winnaar van de verkiezing?

Belangrijk zijn een goede motivatie en vooral goede foto’s die je winkel, werkplaats en team laten zien. Die foto’s zijn belangrijk om de jury te overtuigen waarom jouw winkel bij de genomineerden hoort.

Misverstand de wereld uit

We krijgen als redactie Tweewieler nog steeds opmerkingen over het stemmen door consumenten: dat doen we al jaren niet meer! Alleen een deskundige jury, een mystery shopper en een onafhankelijke accountant beoordelen de genomineerden en finalisten. Zij samen bepalen wie zich de 25e Tweewielerwinkel van het Jaar mag noemen.

Zo onderscheid je je

Naast het insturen van goede foto’s is het belangrijk goed na te denken over wat jou als ondernemer onderscheidt van je collega’s. Waarom komen klanten naar jouw winkel? Ligt het aan het assortiment, de uitstraling van de winkel, de samenstelling van het team, kennis in de werkplaats of is het iets als ruime openingstijden of een unieke service? Een goede motivatie overtuigt de jury dat jouw winkel nét dat beetje extra heeft.

Bezoek mystery shopper

De 20 beste winkels krijgen bezoek van een mystery shopper, die door de ogen van de klant naar de winkel kijkt. Hiervan wordt een verslag gemaakt dat soms verrassende inzichten oplevert.
De bedrijven die doorgaan naar de finale krijgen bezoek van de vakjury waarbij naar alle aspecten van het bedrijf wordt gekeken. De accountant duikt in deze ronde in de cijfers. Al deze aspecten samen bepalen wie de winnaar wordt van de verkiezing.

Dus neem de stap en schrijf je uiterlijk aanstaande maandag 20 juni in!  Wie weet word jij dan op maandag 19 september 2022 tijdens Vélovak uitgeroepen tot winnaar en kom je in het rijtje van tweewielerwinkels die eerder de titel wisten te veroveren.


Hoofdpartner:

Partners: