Shimano Experience Center lanceert 'The Ladies Event'

Shimano Experience Center lanceert 'The Ladies Event'

Van 12 tot en met 14 augustus 2022 organiseert het Shimano Experience Center de eerste editie van 'The Ladies Event'. Een fiets- en lifestyle-weekend voor vrouwen; óp fiets en naast de fiets.

The Ladies Event is een evenement waar de vrouw centraal staat. Een fietsweekend met verschillende thema’s die het zowel voor de fietsende als de nog niet fietsende vrouw aantrekkelijk en laagdrempelig maakt om op de fiets te stappen.

Experience Center festivallocatie

Het Shimano Experience Center wordt vanaf vrijdagmiddag 12 augustus omgetoverd tot een festivallocatie met een bar, foodtrucks, DJ-stage en een bike- en lifestylemarkt. De toertochten die georganiseerd worden zijn geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, fiets of niveau. Hierdoor is het Ladies Event interessant voor de beginner met weinig ervaring, de ervaren rijder én doorgewinterde pro. Er zijn uitgepijlde routes die over de Zuid-Limburgse wegen voeren.

Marianne Vos, profwielrenster voor Team Jumbo-Visma: “Fietsen is niet alleen mijn professie, het is óók ontspanning. Je ontdekt op de fiets de mooiste plekjes, onderweg kom je vaak tot leuke gesprekken en het voldane gevoel dat je hebt na een mooie rit is onbetaalbaar. Of je nu jong bent of wat ouder, een beginner of een ervaren fietser: iedereen kan opstappen en in zijn eigen tempo vertrekken.”

Groot aantal testfietsen

Ook voor degenen die geen fiets hebben of een ander type fiets willen proberen beschikt het Shimano Experience Center over een grote testvloot. Daarnaast is het mogelijk om schoenen en/of een helm te huren of te kopen. Ook met het uitzoeken van passende kleding helpt het team van het Shimano Experience Center de vrouwen graag op weg. De zondag van het Ladies Event staat speciaal in het teken van ontspanning met verschillende arrangementen, waaronder een wellness-, lifestyle-, Heuvelland- of Maastricht-arrangement.

The Ladies Event 2022

  • 12, 13 en 14 augustus 2022
  • Een event voor álle vrouwen
  • Een weekend bourgondisch genieten óp de fiets en naast de fiets
  • Voor meer informatie: theladiesevent.nl