CUBE Store Limburg heeft haar deuren geopend

CUBE Store Limburg heeft haar deuren geopend

CUBE Store Limburg heeft haar deuren geopend aan de Torenstraat 1A in Schimmert. De afgelopen weken heeft het team van Oneway Bike samen met de eigenaren Roger en Sandra Peusmans hard gewerkt om dit mogelijk te maken.

Roger en Sandra waren voorheen eigenaar van Tweewieler Bisschops in Kerkrade. De stap van Kerkrade naar Schimmert was voor de beide Limburgers spannend, maar ook nodig. “Wij waren al enige tijd uit onze fietsenwinkel in Kerkrade gegroeid. Maar toen kwam dit pand in Schimmert op ons pad.” Samen met Oneway Bike werd de keuze gemaakt om een volledig CUBE assortiment aan te bieden. “CUBE heeft alles wat een moderne fietsenwinkel nodig heeft. Zij bieden niet alleen kwalitatieve fietsen, maar ook een compleet assortiment aan kleding, accessoires en materiaal voor op of naast de fiets.”

Open uitstraling

De gehele inrichting is eerst uitgewerkt op papier zodat de winkel geheel aan de wensen van de eigenaren voldoet en tegelijkertijd de CUBE-identiteit uitstraalt. CUBE is ontstaan in het Fichtelgebergte in Beieren. Hierdoor komt de natuur duidelijk terug in de identiteit van het merk. Dit is terug te vinden in de winkel; zo zijn moderne moswanden gecombineerd met logo’s van staal. De winkel is zo ingericht, dat in elke hoek iets anders te zien is. Tevens heeft de store een aparte ingang gekregen voor de werkplaats, die in verbinding staat met de showroom. De werkplaats heeft een open uitstraling, waardoor klanten direct kunnen zien wat er gebeurt.

Huiselijke sfeer

Er is ook gedacht aan de huiselijke sfeer van de winkel. Met een bar in het midden van de winkel is er de mogelijkheid voor een kop koffie en een goed gesprek. “Iedereen is welkom bij ons,” vertelt Sandra. “Of het nu is voor advies over de juiste maat voor je fiets is, of het passen van een nieuwe helm. Het belangrijkste is dat de klant altijd met een fijn gevoel de deur uit stapt.”