SKS Germany introduceert de eerste digitale vloerpomp

SKS Germany levert een nieuwe generatie vloerpompen, die als ‘pompen voor het leven’ worden bestempeld. Dit omdat de mechaniek ervan te repareren is en daarvoor alle onderdelen leverbaar zijn. Meest opvallende pomp is de eerste digitale vloerpomp van SKS: de AIR-X-PLORER DIGI 10.0.
Delen:

De pompen van SKS Germany zijn geschikt voor zowel hobbyfietsers als voor werkplaatsprofessionals. Ingedeeld in de categorieën Eco, Comfort en Pro is er voor iedereen wel een passende pomp te vinden. Op alle pompen zit vijf jaar fabrieksgarantie.

Alle pompen zijn voorzien van de verbeterde glasvezelversterkte Multi Valve-kop ‘MV EASY’, die past op alle ventieltypes. Deze is met één hand te bedienen en sluit goed en gemakkelijk af. De kop kan ook achteraf aan SKS-pompen worden gemonteerd. Een pomp weggooien vanwege een enkel gebrek? Dat is nu verleden tijd.

SKS Germany levert een nieuwe generatie vloerpompen.

Nieuw: AIR-X-PLORER DIGI 10.0

De AIR-X-PLORER DIGI 10.0 is de meest opvallende vloerpomp van de nieuwe generatie. De pomp won onlangs een prestigieuze vergelijkingstest van een groot aantal vloerpompen in Fiets Magazine, met als sterktes het soepele pompen en de zeer hoge nauwkeurigheid. Het is de eerste SKS-vloerpomp met digitale weergave van de druk, tot tien bar. Dat gebeurt heel precies met twee decimalen achter de komma, dankzij de hightech sensortechnologie. Ook in het donker is de druk goed afleesbaar.

De pomp won onlangs een prestigieuze vergelijkingstest van een groot aantal vloerpompen.

De pomp heeft een forse stalen pompbuis, solide metalen voet, Soft-Touch handgreep en een extra lange hogedrukslang met Multi Valve-kop ‘MV EASY’, die past op alle ventielen. Er rust vijf jaar fabrieksgarantie op, met twee jaar op de elektronica. Adviesprijs 59,99 euro.

AIRKOMPRESSOR COMPACT 10.0

Wie op zoek is naar een degelijke instappomp, kan prima uit de voeten met de AIRKOMPRESSOR COMPACT 10. Het is een stabiele, stalen pomp met een prettig in de hand liggende kunststof handgreep. Pompt tot tien bar. Adviesprijs 29,99 euro. Garantie: vijf jaar.

AIRKOMPRESSOR 10.0

De AIRKOMPRESSOR 10.0 is voorzien van een gemakkelijk afleesbare 80 millimeter precisiemanometer. De lange hogedrukslang maakt het pompen extra comfortabel en spaart het ventiel. Het is een solide pomp met stalen buis en robuuste kunststof voet. Dankzij de kunststof handgreep is er veel grip bij het pompen. Hoge bandenspanningen tot tien bar zijn geen probleem voor deze vloerpomp. Adviesprijs 34,99 euro. Garantie: vijf jaar.

De AIRKOMPRESSOR 10.0 is voorzien van een gemakkelijk afleesbare 80 millimeter precisiemanometer.

AIR-X-PLORER 10.0

Dit is de analoge versie van de AIR-X-PLORER DIGI 10.0. Het is een stabiele pomp met stalen voet en buis. Met de forse pompbuis wordt gemakkelijk een hoge druk tot tien bar in de band opgebouwd. De extra lange hogedrukslang biedt ruimte bij het oppompen en spaart het ventiel. Verder heeft deze pomp een grote precisiemanometer, ergonomisch gevormde Soft-Touch handgreep en de geoptimaliseerde Multi Valve-kop ‘MV EASY’ voor alle ventieltypes. Adviesprijs 39,99 euro. Garantie: vijf jaar.

AIRMOTION 12.0

De AIRMOTION 12.0 pompt gemakkelijk tot 12 bar en is direct herkenbaar aan de hooggeplaatste precisiemanometer. Deze pomp zal vaak gezien worden bij wedstrijden en in fietswerkplaatsen. Zeer solide, met stalen voet en pompbuis. De extra lange slang met Multi Valve-kop ‘MV EASY’ en de Soft-Touch handgreep verhogen het pompcomfort. Dankzij de gegroefde pompbuis is de pomp ook gemakkelijk te vervoeren. Een topklasse fietspomp. Adviesprijs 49,99 euro. Garantie: vijf jaar.

De AIRMOTION 12.0 pompt gemakkelijk tot 12 bar en is direct herkenbaar aan de hooggeplaatste precisiemanometer.

Bestaande pompen

Naast de nieuwe generatie vloerpompen blijft een aantal bestaande pompen leverbaar, waaronder natuurlijk de vader van alle vloerpompoen: de SKS RENNKOMPRESSOR.

RENNKOMPRESSOR

Wereldwijd is de RENNKOMPRESSOR al meer dan 55 jaar de meest geliefde pomp in de internationale wielersport. Het is de stamvader van alle vloerpompen. Met onverwoestbare stalen buis, gietijzeren voet, precisiedrukmeter, kenmerkende uitklapvoeten en het houten handvat. Pompt moeiteloos tot maar liefst 16 bar. Het bewijs dat pompen een leven lang mee kunnen gaan. Adviesprijs 64,99 euro. Garantie: vijf jaar.

AIR-X-PRESS 8.0

Dit is een kunststof instappomp met heel gunstige prijs-prestatieverhouding en een modern design. Oogt strak door de slanggeleiding langs de matzwarte pompbuis. Prettig aanvoelend geribbeld handvat en MULTI VALVE-ventielkop voor alle ventielen. Manometer met nauwkeurige drukweergave, in bar en psi. Pompt door verlengde pompbuis snel naar een druk van acht bar. Adviesprijs 25,99 euro. Garantie: vijf jaar.

De AIRWORX - deze krachtige vloerpomp wordt vaak gezien in werkplaatsen.

AIRWORX 10.0

Ook deze krachtige vloerpomp wordt vaak gezien in werkplaatsen. Pompt moeiteloos tot tien bar, mede dankzij de Soft-Touch-handgreep, robuuste stalen pompvoet  en stalen pompbuis. Handig zijn de hoog geplaatste precisiedrukmeter en de extra lange hogedrukslang. Wordt geleverd inclusief twee adapters voor het oppompen van ballen of luchtbedden. Adviesprijs 42,99 euro. Garantie: vijf jaar.

Dit artikel is gesponsord door SKS Germany