Inschrijving jubileumeditie verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar geopend

De verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar gaat zijn 25e jaar in. Doe mee! Deelname levert je bedrijf gegarandeerd veel kennis, extra publiciteit, verrassende reacties en veel goodwill op.

De Tweewielerwinkel-verkiezing is niet de zoektocht naar de grootste winkel, de winkel met de duurste fietsen of die met de meeste toeters en bellen van Nederland en Vlaanderen. Absoluut niet. Het is de zoektocht naar de meest ondernemende winkel die zich onderscheidt, branche(genoten) inspireert en ons allen daarmee naar een hoger plan weet te brengen.

Jeroen Hoogeveen pakte met zijn team van Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda de winst in de verkiezing van 2021. Verover jij met je winkel in 2022 de felbegeerde titel? Schrijf je nú in!

Wie volgt Jeroen Hoogeveen op?

Vorig jaar pakte Hoogeveen Fietsbeleving in Gouda de hoofdprijs: een winkel met de WOW-factor, een opvallende hoge servicegraad en goed ondernemerschap. Jeroen Hoogeveen en zijn team plukken nog dagelijks de vruchten van de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2021. Klanten weten zijn winkel nog beter te vinden, maar ook collega’s nemen er graag een kijkje.

Schrijf je NU in!

Doe je (weer) mee aan deze jubileumeditie van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2022? Je kunt je direct inschrijven via de website www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl
Na het volledig invullen van het inschrijfformulier en het meesturen van de gevraagde foto’s van je winkel en werkplaats zit je in de eerste ronde.

Uit de inschrijvingen worden door de onafhankelijke vakjury 20 winkels genomineerd. Zit jij bij de laatste 20? Dan analyseert de jury je bedrijf grondig op tal van punten en krijg je ook bezoek van een mystery shopper. Vijf van de genomineerde winkels gaan uiteindelijk naar de finale op maandag 19 september 2022 tijdens Vélovak. Daar wordt de winnaar bekendgemaakt.

25e verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar

• Voor alle fietsenwinkels in Nederland en Vlaanderen
• Sluiting inschrijving op maandag 20 juni 2022
• Finale op Vélovak, maandag 19 september 2022
• Inschrijven en meer info op
www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl


Hoofdpartner:

Partners: