Welkom bij het eerste Tweewieler Café

Welkom bij het eerste Tweewieler Café

Tweewieler presenteert het Tweewieler Café, de nieuwe talkshow voor en door de tweewielerbranche. Ons café streek voor deze eerste editie neer bij Fietsvoordeelshop in Amersfoort. Kijk snel!

Presentatrice Sandy Nijhuis gaat met diverse branchegenoten in gesprek over actuele en interessante onderwerpen die ons allemaal raken. De eerste gast die aanschuift is Mark Vriend, directeur van Fietsvoordeelshop. Hij vertelt over de groei die zijn bedrijf doormaakt en zijn toekomstplannen.

Aansluitend gaat ze in gesprek met Jan de Jong van Muon en Johan Rietsema van architektenbureau Binnenbrand. Zij duiken in het belang van een merk en vertellen aan de hand van voorbeelden hoe je van je winkel een merk maakt. Harry Filon van de Stichting Duurzaam neemt de misvatting weg dat duurzaamheid alleen meer geld kost. Hij vertelt dat het je juist veel oplevert.

Aan tafel zitten verder Erik Gerichhausen van Juncker Bike Parts en Patrick Hermsen van Pedaleur Bikes over het belang van een goede werkplaatsinrichting, jurist Arnold Koopmans over de no-go van opvoeren en Joris Smink (ANWB) en Mark Danhof (Lease a Bike) over de potentie van lease.

Laatste gast is Frank Oudegeest van het 10 jaar jonge Urban Arrow. Hij schetst de mooie toekomst die de bakfiets wacht, in ons land maar zeker ook ver daar buiten.

Veel kijkplezier!

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler